Regija

Duško Todorović otkrio kako ga je u srpnju udario auto i pokazao snimku tretmana gadne ozljede noge

Duško Todorović

 Screenshot
Put do najvažnije pobjede dosadašnje karijere Dušku Todoroviću bio je dodatno otežan

S teretom niza od dva UFC poraza ušao je Duško Todorović u borbu protiv Makija Pitola, znajući da o njoj ovisi nastavak njegove UFC karijere. Nakon što je borbu odradio sigurno je kako će se ona nastaviti, no težak je put do pobjede bio iza srpskog borca iz Secutor tima. I to ne samo kroz borbu u kojoj se izvukao iz podosta dobro zatvorene giljotine, prije nego je ground n' poundom došao do trijumfa. Prošao je on kroz puno goru situaciju.

Na konferenciji za medije održanoj nakon borbe otkrio je kako je u srpnju bio žrtvom prometne nesreće koja je dovela do teške ozljede njegove noge, ozljede koja mu je ugrozila ovaj nastup, ali i koja je otežala same pripreme. Istu je skrivao od javnosti, da bi tek nakon svega otkrio što se dogodilo.

"Bila je to teška i delikatna situacija. Krajem srpnja udario me je automobil, prešao je preko mene dok sam prelazio cestu i opako mi je oštetio nogu. Dogodilo se to dok sam očekivao poziv za iduću borbu i znao sam da će to otežati pripreme. Kad je ugovor došao, još uvijek nisam trenirao na pravi način. Nisam na pravi način mogao koristiti nogu pa je ovaj pripremni kamp donio puno prepreka. No, nisam htio govoriti o tome. Nitko nije znao za to, čak niti moja obitelj. Jedino je djevojka znala kroz što prolazim", rekao je Duško, dodavši:

"Rana mi se u potpunosti zatvorila prije otprilike mjesec i pol dana. Sad se želim u potpunosti oporaviti da bih mogao biti spreman za iduću borbu u kojoj ću dati sve od sebe. Bila je to teška ozljeda jer me čovjek prvih par metara doslovno povukao po betonu, a onda se prednjim kotačem popeo na moju nogu. Izašao je iz auta i počeo vikati jesam li dobro, a njegov auto je i dalje bio na mojoj nozi."

Pripreme nisu bile jednostavno, ali uspio je prikupiti motivaciju da bi sve to stavio sa strane i došao do pobjede koju je ostvario. Na tome mu svakako treba čestitati.

Duško je cijeli proces tretmana svoje noge snimao, a već same prve fotografije do kojih su mediji došli morale su biti cenzurirane. Što se tiče spomenutih snimaka, one su jedan stupanj više.

Snimke je Duško ustupio portalu MMA Junkie, koji je iste objavio na svojoj YouTube stranici. Upozoravamo da uistinu nije za svačije oči. No, ako vam to nije bitno, pogledajte!

Linker
25. travanj 2024 01:25