Regija

Filip Hrgović prognozirao: ‘Ovo će biti drukčiji meč od prošlog, Wilderu je karijera u pitanju‘

Filip Hrgović
 Screenshot (favbet)
Ponajbolji hrvatski boksač dao je kratku analizu večerašnjeg meča između Wildera i Furyja

Ogromnu pažnju u svijetu borilačkih sportova privlači treći meč između Deontayja Wildera i Tysona Furyja. Dvojac ponajboljih teškaša na svijetu u ranim nedjeljnim satima treći puta će se obračunati. WBC-ov i The Ring-ov pojas ulozi su u večerašnjoj borbi, a spektakl će se održati u Las Vegasu.

Što se favorita u njihovom trećem međusobnom obračunu tiče, kladionice vide Tysona Furyja kao izglednog pobjednika. Međutim, Deontay Wilder jedan je od najopakijih udarača na svijetu i uvijek može prelomiti borbu jednim udarcem. Kada su u pitanju prognoze pobjednika, hrvatski teškaš Filip Hrgović dao je svoju analizu i viđenje pobjednika u razgovoru za Favbet.

- Treći sudar Furyja i Wildera bit će dosta različit od posljednjeg, Wilder će ovaj put sigurno dati maksimum, jako je motiviran, u pitanju mu je karijera! Mislim da je zadnji put podcijenio Furyja, u meč je ušao opušteno, što je Tyson odlično iskoristio - rekao je Hrga za Favbet.

Svjestan je i ''El Animal'' kako ''Bronze Bomber'' ima razornu snagu udarca i uvijek postoji šansa da pobijedi jednim udarcem.

''Wildera ne bi trebali otpisivati bez obzira kako je izgledao u prošlom meču. On tvrdi kako je napravio određene promjene u svojim pripremama te da ćemo vidjeti nešto novo od njega. Očekujem da će ovo biti uzbudljiv meč, ali Furyju ipak dajem malu prednost. On je zadnji puta dobro neutralizirao Wilderovu desnicu i svjestan je njegove snage. Fury je tehnički dobro potkovan, neugodan je borac te je dokazao da može primiti jak udarac i vratiti se u borbu.'', dodao je Filip Hrgović za Favbet.

Linker
03. svibanj 2024 23:23