Regija

(FOTO) Soldić putem Instagrama ismijao Jurišića, odmah stigao odgovor Slovenca

Roberto Soldić i Uroš Jurišić
 Instagram
Roberto Soldić apsolutno zna za koga će navijati u prvoj KSW borbi Uroša Jurišića

Već dulje vremena prisutni regionalni rivalitet između Roberta Soldića i Uroša Jurišića trebao bi se s debi nastupom Slovenca u KSW-u još dodatno intenzivirati. Zapravo, već samim ugovoranjem Jurišićeve borbe protiv Shamila Musaeva to je krenulo. Ako niste već popratili, Slovenac će se 30. siječnja na KSW 58 priredbi boriti protiv neporaženog Musaeva, ruskog borca kojem je menadžer Ivan Dijaković, ujedno menadžer te trener Soldiću.

Jurišić je već kod same potvrde dolaska u KSW izjavio kako namjerava osvojiti titulu velter kategorije, koja trenutno pripada upravo Soldiću, no to je bilo za očekivati, budući da se njih dvojica već neko vrijeme međusobno prozivaju i rijetko kad su imali reći nešto lijepo jedan o drugom.

Soldić je tako iskoristio priliku odmah kod potvrde Jurišićeve borbe reagirati na način kakav se Slovencu iz American Top Teama nikako neće svidjeti. Odlučio je malo ukrasiti službenu KSW-ovu objavu borbe, tako što je u InstaStory objavi preko Jurišićevog lica stavio sličicu izmeta te animaciju roja muha oko njega (animacija vidljiva na Instagram profilu)

image
(Instagram/Roberto Soldić)

Nije dugo trebalo da Jurišič naiđe na tu objavu ili da mu netko istu natukne. Tako je vrlo brzo došao odgovor, putem istog medija. Uroš je zapravo podijelio originalni Soldićev "story", samo dodavši svoju poruku.

"Netko se usrao čim je vidio moju sliku", prvobitno je napisao Uroš, da bi u drugoj objavi bio mao dulji i konkretniji.

image
(Instagram/Uroš Jurišić)

Mislimo kako je itekako jasno za koga će Roberto Soldić navijati u ovoj borbi, iako vjerujemo kako će regionalni fanovi, neovisno o tome podržavaju li Roberta, ipak biti na strani Jurišića. Ako zbog ničega drugog, onda zbog toga se povećaju šanse za održavanje borbe koju regija želi vidjeti. Dugo se nisu pojavila dva regionalna borca iste kategorije na tako visokoj razini, a da jedan o drugom nemaju baš lijepo mišljenje. Bilo bi šteta ostati bez te borbe, ako već za nju postoji jako puno preudvjeta, poput onog da se sada nalaze u istoj promociji. Zar ne?

Linker
16. travanj 2024 05:27