Regija

Gladiator Fight Night 5 večeras od 21 sat u Puli, prijenos dostupan na Youtubeu

Ivan Bilić
 Screenshot (youtube, Megdan)
Terasa Disko kluba Uljanik večeras će ugostiti Gladiator Fight Night 5 priredbu

Večerašnju priredbu Gladiator Fight Night 5 organiziraju udruga za promicanje borilačkih sportova Legija te pulski MMA klub Trojan Team. Nažalost priredba će se održati bez prisustva gledatelja. Međutim, dobra vijest je da će prijenos priredbe biti omogućen putem Youtubea na kanalu ''MedVid Pula''. ''Matchmaker'' Zelg Galešić složio je zanimljiv borilački program za ljubitelje regionalnog MMA-ja.

Priredbu će predvoditi borba Ivana Bilića (1-2-0) i Leona Krajačića (2-3-0). Bilić je domaći borac koji predstavlja pulski Trojan Team, zadnji puta je nastupio 13. lipnja ove godine kada je na Megdan Fighting 9 priredbi jednoglasnom odlukom sudaca izgubio od Nenada Milanova (5-1-0). Leon Krajačić predstavlja European Top Fighters klub iz Belišča. Njegov zadnji nastup bio je u travnju te nije prošao dobro. Porazio ga je Vlasto Čepo (5-1-0) na priredbi koja je ujedno bila i finale FNC-ovog Armagedona. Borba će se održati u catchweightu do 80 kilograma

Mladen Kujundžić (3-4-1) vraća se u borilište nakon studenog 2020. godine i poraza protiv Lukasza Sudolskog na Babilon MMA 18 priredbi. Protivnik će mu biti srpski borac Aleksandar Dimitrijević (2-3-0), a borba će se održati u catchweightu do 96 kilograma. ''Dynamite'' je puno zapaženiju karijeru napravio u kickboxingu, a na večerašnjoj priredbi tražit će prvu MMA pobjedu još od 2010. godine. Njegov protivnik zadnji nastup odradio je u listopadu 2020. godine, a porazio ga je Marko Đurić.

Zanimljivu borbu gledat ćemo u teškoj kategoriji. Snage će odmjeriti slovenski borac Tadej Dajčman (2-2-0) te iskusni hrvatski borac Anđelko Kitić (12-16-0, 1 NC) koji nastupa za UFK Novi Zagreb. Dajčmana smo također imali prilike gledati u travnju na FNC Armagedon finalu. Slovenac se nije borio u sklopu turnira, no nastupio je u borbi protiv Donalda Ćosića te je poražen nokautom u prvoj rundi. Anđelko Kitić zadnji nastup odradio je na SBC 28 priredbi u lipnju ove godine, a Nemanja Uverić porazio ga je jednoglasnom odlukom sudaca.

Novost je da će se Gladiator Fight Night priredba ovaj puta održati u kavezu, a ne u ringu. Ostaje žal što pandemijske mjere nisu popustile i neće biti gledatelja, no borbe možete popratiti na LINKU s početkom u 21 sat.

Kompletan popis borbi pogledajte pri dnu članka.

GLADIATOR FIGHT NIGHT 5 - popis borbi:

-80kg (Catchweight) MMA (3x5 min)
Leon Krajačić (European Top Fighters Belišće) Vs. Ivan Bilić (Trojan Pula)

-96kg (Catchweight) MMA (3x5 min)
Aleksandar Dimitrijević (SRB) Vs. Mladen Kujundžić (Dynamite Rijeka)

+93kg MMA (3x5 min)
Tadej Dajčman (SLO) Vs. Anđelko Kitić (UFK Novi Zagreb)

-80kg (Catchweight) MMA (3x5 min)
Luka Šafran (MMA Belišće) Vs. Enis Mučaj (UFK Novi Zagreb)

-93kg MMA IMMAF pravila (3x3 min)
Borna Brajković (UFK Novi Zagreb) Vs. Trial-Luka Abramović (Dynamite Rijeka)

-93kg MMA IMMAF pravila (3x3 min)
Benjamin Ajd (SLO) Vs. Noel Perković (Trojan Pula)

-77kg MMA IMMAF pravila (3x3 min)
Dino Sulkanović (SLO) Vs. Patrik Valenčić (Dynamite Rijeka)

-77kg Amaterski MMA (2x3 min)
Markos Jasković (BAN Team Zagreb) Vs. Roko Milotić (Trojan Pula)

-57kg Aamaterski MMA (1x5 min)
Lana Rižnar (SLO) Vs. Vana Savović (Trojan Pula)

Linker
17. svibanj 2024 13:20