Regija

Ilić i Barbir neće se boriti na KSW-u 60, evo što se dogodilo i kakva je zapravo situacija

Aleksandar Ilić i Đani Barbir
 KSW (Facebook), FNC (YouTube)
I Ivan Dijaković i Dražen Forgač javili su se te prokomentirali posljednja događanja

Kako stvari stoje, Aleksandar Ilić neće se 24. travnja boriti protiv najavljenog suparnika Tomasza Jakubieca, ali neće ni protiv Đanija Barbira koji se spominjao kao moguća zamjena za poljskog borca.

Iako je tijekom prijenosa FNC Armagedon priredbe javljeno da će mladi borac iz zagrebačkog ATT-a uskočiti na KSW 60 i odmah u svom debiju za poljsku promociju testirati mogućnosti protiv puno iskusnijeg 'Jokera', to na kraju ipak neće biti slučaj.

Barbir je i sam u subotu navečer svojim izjavama ostavio dojam da je to riješena stvar, ali iz objave Dražena Forgača, kao i one Ilićevog menadžera Ivana Dijakovića, može se zaključiti da od te borbe neće biti ništa.

"Moram prokomentirati situaciju oko najave moguće borbe Aleksandra Ilića i Đanija Barbira. Đanija sam najavio na press konferenciji uoči Armagedon finala kao moguću zamjenu u borbi na KSW-a 60 ako netko od sudionika otkaže jer je to informacija koju sam imao. Na sam dan održavanja Armagedon finala dok je trajala uvodna emisija prije eventa dolazi informacija da je poljski borac otkazao borbu. Đani se u euforiji javlja u emisiju i najavljuje da je on zamjena za Poljaka. Međutim on u tom trenutku nema ugovor za borbu i za svoj debi u KSW-u ipak će trebati pričekati jer je za zamjenskog protivnika Iliću odabran drugi borac. KSW svakako želi Đanija u svojim redovima i realno je očekivati nastup na eventu u Puli ako se poslože stvari i dogovore uvjeti", objasnio je Forgač na Facebooku.

Kao što smo ranije naveli, ovu je temu prokomentirao i Dijaković. On je na svom Instagram profilu objavio poduži komentar iz kojeg je također bilo jasno da Barbira nećemo gledati u Lodzu gdje se već ovog mjeseca održava KSW 60.

Dijakovićevu objavu prenosimo vam u nastavku članka:

image
Instagram (Ivan Dijaković)

Linker
20. travanj 2024 09:00