Regija

Japanski novinar posjetio Cro Copa i tražio da ga Mirko udari nogom: ‘Par dana hodat će na rukama‘

Japanski novinar i Cro Cop

 Screenshot (facebook, Mirko Cro Cop)
Japanska TV kuća došla je u posjetu Mirku Filipoviću ususret nogometnoj utakmici između Hrvatske i Japana

Nakon bogatog borilačkog vikenda, činjenica je da su sve oči hrvatske sportske javnosti danas uperene ipak samo u jednom smjeru, a to je prema osmini finala Svjetskog nogometnog prvenstva i utakmici između Hrvatske i Japana.

Naši Vatreni od 16:00h tražit će prolazak među osam najboljih reprezentacija na svijetu, a razigrani Japanci koji u meč ulaze prepuni samopouzdanja nakon prvog mjesta u grupi sa Španjolskom i Njemačkom, zasigurno neće biti lak zalogaj.

Ususret nadolazećoj utakmici, japanska TV kuća Nippon TV posjetila je Mirka ‘‘Cro Copa‘‘ Filipovića kako bi odradili svojevrsni intervju i najavu utakmice. Općepoznato je kako Mirko uživa legendarni status ne samo u Hrvatskoj, nego i u Japanu.

Mirko je veći dio svoje karijere proveo jako uspješno nastupajući pod okriljem K-1, ali i legendarnog Pridea, a a svojim sjajnim nastupima i ubojitim lijevim ‘‘high kickom‘‘ stekao je status ikone u Japanu.

‘‘Jutros me posjetila Nippon TV u vezi utakmice Hrvatska - Japan. Nakon razgovora, novinar me zamolio da udarim fokuser koji će on držati. To su me često molili za vrijeme raznih gostovanja u Japanu tijekom moje karijere. Vjerojatno su htjeli osjetiti koliko snažno mogu udariti. Gospodin sa snimke sigurno će dugo pamtiti posjet Hrvatskoj, a nekako se bojim da će idućih par dana na rukama hodati. Idemo Hrvatska!‘‘, napisao je ‘‘Cro Cop‘‘ u svojoj objavi na Facebooku.

Da, japanski reporter uistinu je zamolio Mirka da ga udari svojom lijevom nogom dok on drži fokuser. Kako je prošao japanski novinar, pogledajte u videu koji je Mirko objavio u sklopu svoje Facebook objave. ‘‘Cro Cop‘‘ je prvo ‘‘zagrijao‘‘ Japanca malo slabijim udarcem, a uoči snažnijeg udarca, poslao je poruku našim nogometašima:

‘‘Nadam se da će i naši ovako igrati danas.‘‘

Japanac je nakon snažnijeg Mirkovog udarca završio na tlu, a šteta što je video baš u tom trenutku završio i nismo uspjeli detaljnije vidjeti reakciju hrabrog japanskog novinara i svih okupljenih. Velika greška japanskog reportera bio je ulazak u dvoranu u tenisicama. Poznato je da Cro Cop ne odobrava takve stvari unutar svoje dvorane (osim ako se ne radi o tenisicama koje se koriste isključivo u dvorani) i Japanac je morao snositi kaznu prema Mirkovim riječima.

Nadamo se, a i vjerujemo da ipak nitko nije teže ozlijeđen u ovoj zabavi između Mirka i japanske novinarske ekipe, a Vatrenima želimo svu sreću u današnjem meču osmine finala Svjetskog prvenstva

Linker
10. travanj 2024 21:46