Regija

Jurišić komentirao teške optužbe: ‘Pretjerali su, ne mogu vjerovati da me optužuju za te stvari‘

Uroš Jurišić
 Screenshot (YouTube, KSW)
Slovenski borac demantirao je priču o navodnim uvredama na vjerskoj osnovi

Uroš Jurišić u utorak se preko društvenih mreža osvrnuo na još jednu priču koja je obilježila prošlog vikenda održan KSW 58.

Najbolji slovenski MMA borac doživio je u Lodzu prvi poraz u svojoj profesionalnoj karijeri, a nakon 15 minuta zanimljivog dvoboja on i njegov protivnik Shamil Musaev odradili su i "četvrtu rundu".

Predstavnici oba tima iznijeli su nakon ružnog incidenta svoju stranu priče. Iz Jurišićevog tima tako kao glavne odgovorne za "sramotni napad" optužuju Musaeva i njegov tim. S druge strane, iz kuta neporaženog ruskog predstavnika tvrde da je sve započeo Jurišić tako što je nedugo nakon proglašenja pobjednika rukom u lice odgurnuo Shamilovog menadžera Ivana Dijakovića.

Pored svega, u brojnim se optužbama pojavila i informacija po kojoj je slovenski borac navodno Musaeva uvrijedio na vjerskoj osnovi.

No, Jurišić demantira tu informaciju.

"Želim se osvrnuti na laži Musaeva i njegovom tima. NISAM I NIKAD NE BIH VRIJEĐAO NEČIJU RELIGIJU. Imam puno jako dobrih prijatelja koji su muslimani, a mnogi od njih dolaze iz Dagestana. Ne mogu vjerovati da bi netko išao toliko nisko i optužio me za takve stvari.

Mogu se nositi s drugim optužbama koje dolaze iz njihovih usta, ali s ovim su pretjerali. Živimo u svijetu u kojem nas još uvijek pokušavaju podijeliti na temelju nacionalnosti, boje kože, vjere, obrazovanja... Ne bih nikad rekao nešto takvo. Sve vas volim", poručio je Uroš.

Linker
11. travanj 2024 15:01