Regija

Ovog vikenda i nova EMC priredba: Brčić u glavnoj borbi, veliki povratak Vlade ‘Sunshine‘ Šikića

EMC 8

 Elite MMA Championship
Düsseldorf je domaćin nove priredbe borilačke organizacije braće Dijaković

Nakon što je već ranije držao pojas EMC promocije u bantam kategorije, Stipe Brčić (9-2) ovog će vikenda pokušati doći i do pojasa muha kategorije. Odlični hrvatski borac donio je odluku za spuštanje u tu diviziju nakon što je shvatio da to može odraditi bez posljedica, no neće mu biti lako. U glavnoj borbi EMC 8 priredbe morat će biti na najvišoj svojoj razini.

Čeka ga borba protiv Brazilca Nuna Coste (14-2), čovjeka koji je trenutno unutar niza od sedam pobjeda. Kako je on također majstor partera, što svakako možemo pripisati i Stipi, mogla bi ovo biti zanimljivska grapplerska bitka, ali isto tako je moguće da se i sve zadrži na nogama, što nije rijetko kad pratimo duele dvojice parteraša. U svakom slučaju bi trebalo biti zanimljivo.

Na istom programu pratit ćemo i Erka Juna. On u borilište ulazi po prvi put nakon rujna prošle godine i iznenađujućeg poraza od Damiana Olszewskog, također u borilištu ove organizacije. Ovog puta čeka ga borba protiv talijanskog borca Gianluce Locicera (4-2). Borac je to koji u biografiji ima zanimljiv podatak da je sudionik legendarnog godišnjeg događaja u Firenzi, imena Calcio Storico. Ako ne znate što je to, provjerite OVAJ link.

Sunaslovnu borbu odradit će Hatef Moeil (10-4) i Alexandr Cverna (8-2), a imat ćemo priliku popratiti i još jedan povratak. Prvu borbu još od 2017. godine odradit će Vlado "Sunshine" Šikić (11-1-1). Nekadašnji sudionik Ultimate Fightera borit će se protiv Argentinca Nica Coccucija (11-3-1).

Za više informacija o priredbi možete posjetiti Facebook stranicu Elite MMA Championshipa.

Linker
14. travanj 2024 08:00