Regija

Rade Opačić: ‘Ne žurim boriti se za titulu, cilj je ionako pobijediti sve‘

Rade Opačić

 Screenshot (youtube, One)
Sve četiri borbe u ONE Championshipu Rade Opačić je završio prekidom u drugoj rundi

Kao što se u najavama moglo očekivati, Rade Opačić opravdao je status favorita u borbi protiv Francesca Xhaje te je tako ovaj 24-godišnji Beograđanin došao do četvrte pobjede u borilištu najveće azijske promocije. Još jednom je impresionirao svojim kombinacijama, tehnikom i snagom te može biti u potpunosti zadovoljan izvedbom.

Tako je nakon borbe i izgledao, posebno nakon što je upitan kakvi su mu daljnji planovi po pitanju nastupa u ONE-u, gdje je u 13 mjeseci napravio sjajne stvari.

"Čekam sve koji svi spremni doći suprotstaviti mi se u ovaj krug", kratko je rekao Rade, da bi dobio povratni komentar kako se čeka njegova borba za titulu prvaka teške kategorije. ONE još uvijek nema tog prvaka i Rade sad najozbiljnije konkurira za poziciju u borbi koja će ga donijeti.

Ipak, on je spustio loptu na zemlju, otkrivši kako su njegovi planovi prije svega se boriti i nastaviti pobjeđivati.

"Kod mene nema žurbe. Borit ću se protiv bilo koga. Ako je iduća borba za titulu, borit ću se za nju, ako nije ću se također bez problema boriti. Nema smisla žuriti, ja ionako mislim pobijediti sve. To je moj cilj", samopouzdano je rekao.

Svakom borbom izgleda sve bolje i ubojitije, što se ovog puta potvrdilo te je sve veća zvijezda. ONE među teškašima nema tako jak roster kao i nekim nižim kategorijama, no svakako se može pronaći pokojeg dobrog protivnika. Odluči li ONE da je vrijeme za dobiti prvaka, ne sumnjamo kako je Opačiću mjesto u toj borbi sad garantirano.

Za sada svi ljubitelji kickboxinga mogu uživati u onome što je do sada napravio. Posebno ako niste pogledali današnju borbu, jer njene najbolje trenutke imati priliku popratiti u videu podijeljenom ispod teksta.

Linker
19. svibanj 2024 12:13