Regija

Savo Lazić ekspresno odgovorio na prozivku Truščeka: ‘Koliko para sam ti dužan?‘

Savo Lazić

 Screenshot (youtube, Podcast Inkubator)
Nismo dugo morali čekati na odgovor crnogorskog borca Save Lazića

Veliku pobjedu ostvario je Ivica Trušček u sklopu sinoćnje FNC 4 priredbe koja se održala u Osijeku. 38-godišnjak iz Križevaca bio je silno željan borbe nakon 16 mjeseci pauze te je na koncu savladao fizički osjetno većeg i snažnijeg Kuittyja Begaja.

Podsjećamo, Begaj je na vaganju premašio granicu velter kategorije za čak šest kilograma, no Trušček je opravdao status ''Najjopakijeg tipa na Balkanu (BMF)'' i giljotinom u drugoj rundi, završio je Begaja.

Ivica ne planira dugo izbivati iz ringa/kaveza ovaj put. Odmah nakon sinoćnjeg meča, Trušček je iskoristio priliku da prozove borca s kojim se želi boriti. Radi se o Savi Laziću (10-6-0), poznatom crnogorskom MMA borcu, a ujedno i glavnom treneru u Fight Company dvorani. Trušček je Lazića prozvao na vrlo zanimljiv način:

"Savo Laziću, poštujem te kao čovjeka i cijenim te kao borca. Ali, pozivam te da dođeš u Zagreb na FNC 5, kako ti kažeš, u 'februaru'. Želim te prebit kao da si mi dužan pare.", izjavio je ''Balkanski BMF'' koji se Lazića dotaknuo i u razgovoru za Fight Site, koji je odradio sinoć nakon pobjede protiv Begaja.

''Cijenim Savu kao čovjeka i borca. Mislim da me može pobijediti, ali stvarno bih se htio boriti s njim.''

Crnogorac je ekspresno odgovorio putem Instagrama te je podijelio interes za održavanjem tog meča.

''Meč-vazda (može). Februar (veljača) - ne može (zbog obaveza). Koliko si para rekao da sam dužan?'', napisao je Lazić na svom Instagram ''storyju'' i pritom je označio Ivicu Truščeka.

image

Story Save Lazića

Instagram (savo Lazić)

Inače, Lazić je prozvan i na FNC-ovoj priredbi u devetom mjesecu ove godine. Francisco ''Croata'' Barrio tada je pobijedio Savinog prijatelja i timskog kolegu, Vasu Bakočevića. ''Croata'' je netom nakon meča odlučio prozvati Lazića.

''Prvo sam pobijedio (Aleksandra) Jankovića pa Vasu (Bakočevića). Ako pobijedim tebe (Savu Lazića), želim udio u Fight Companyju (dvorana koju vode Vaso Bakočević i Savo Lazić koji je ujedno i glavni trener kluba).'', rekao je tada Barrio.

Čini se da se Savo Lazić prometnuo kao jedno od najtraženijih imena među borcima na FNC-ovim priredbama. Crnogorskog borca nismo gledali od trećeg mjeseca ove godine, a tada je poražen na KSW 59 priredbi od strane Sebastiana Rajewskog. Lazić na pobjedu čeka od trećeg mjeseca 2019. godine, a čini se kako bi ju mogao tražiti upravo protiv Ivice Truščeka. Naravno, ako se organizatori FNC-a ili neke druge promocije odluče za organizaciju tog meča.

Linker
03. svibanj 2024 07:52