Regija

‘Skull Crusher‘ opravdao je svoj nadimak! Marko Bojković demolirao je Dawida Galeckog

Marko Bojković

 Fight Site
Nevjerojatno talentirani borac iz Srbije još jednom prezentirao je svoje sjajne vještine

Jedan od najiščekivanijih mečeva na večerašnjoj priredbi nije naročito dugo trajao. 20-godišnji Marko Bojković nakon nešto više od minutu i pol, savladao je Poljaka Dawida Galeckog (2-3-0). Osvajač lake kategorije u prvoj sezoni FNC Armagedona, sjajno je odradio drugu profesionalnu borbu u svojoj karijeri i opravdao status jednog od najtalentiranijih boraca u regiji.

Puno tenzija bilo je između Galeckog i Bojkovića. Poljak je dobro otvorio meč i djelovao je blago agresivnije. Međutim, Bojković je ostao smiren i čekao je svoju priliku. Dočekao ju je nakon pokušaja rušenja od strane Poljaka. Bojković je uspješno obranio taj pokušaj, završio je kao gornji u parteru, a zatim je pokazao zašto je njegov nadimak ''Skull Crusher'' (Drobilica lubanje). Fantastičan drugi profesionalni nastup srpskog borca iz Ahilej Borilačke akademije.

''Ne znam što su ljudi očekivali, ovu organizaciju volim najviše na svijetu. Jednog dana kad postanem svjetski prvak, ovdje ću doći s pojasom da ga zajedno proslavimo.'', rekao je Bojković nakon meča, a zatim je dodao:

''Jedva čekam sljedeći protivnik, još boljeg protivnika, da ga još više ubijem!''

Bojković je ovom pobjedom zaključio izuzetno uspješnu večer za Ahilej borilačku akademiju. Denis Jurakić i Rusi MInev osvojili su Armagedon u perolakoj i lakoj kategoriji, a Bojković je sve zaključio još jednom dominantnom predstavom.

Linker
09. travanj 2024 14:20