Regija

Soldić i Ramazanov zakopali ratnu sjekiru: Dagestanac zaželio brz oporavak Soldiću

Roberto Soldić, Murad Ramazanov i Ivan Dijaković

 Instagram (murad Ramazanov)
Hrvatski i dagestanski borac ne planiraju nastaviti s tenzijama, a obojica su željni ponovno se obračunati

Puno je trzavica nastalo na relaciji Roberto Soldić - Murad Ramazanov nakon njihovog jučerašnjeg meča na ONE on Prime Video 5 eventu. Meč između Soldića i Ramazanova završio je u prvoj rundi, bez pobjednika.

‘‘No contest‘‘ bio je krajnji ishod borbe nakon što je Dagestanac udario Soldića nedozvoljenim udarcem koljenom u međunožje. ‘‘Robocop‘‘ nije mogao nastaviti s borbom nakon tako silovitog udarca u genitalije, Herb Dean prekinuo je borbu, a mnogi su ostali razočarani.

Brzo su se nakon borbe pojavile raznorazne teorije i optužbe. Neki su govorili da je Soldić tražio lakši izlaz iz borben nakon što je osjetio snagu i moć Murada Ramazanova, a postoje oni koji smatraju da se Ramazanov namjerno poslužio prljavim potezom da bi si povećao šanse za pobjedu.

Samo Murad Ramazanov zna zašto je napravio to što je napravio, a mi ćemo ostati pri neutralnom mišljenju da se radilo o nenamjernom udarcu i da apsolutno nikom nije bilo u interesu da se dogodi to što se dogodilo.

Ali Abdelaziz, menadžer Murada Ramazanova pojačao je tenzije nakon borbe s provokacijom koju je uputio Robertu Soldiću.

‘‘Ti si navodno neki prvak na visokoj razini, ali tvoj govor tijela rekao je drukčije. Murad će ga izdominirati u revanšu.‘‘, poručio je Abdelaziz preko svojih društvenih mreža, a Ramazanov je podijelio njegovu objavu na svom Instagram profilu, a time je navukao bijes Soldićevog menadžera Ivana Dijakovića, kao i svih Soldićevih fanova.

Slično je razmišljao i Murad Ramazanov, ali kako je vrijeme odmicalo, glave su se ‘‘ohladile‘‘ i čini se da je ratna sjekira zakopana. Ramazanov je na svom Instagram profilu podijelio zajedničku fotografiju sa Soldićem i Dijakovićem, a opis fotografije upućuje na to da su izgladili situaciju.

‘‘Pozdrav svima. Emocije su se slegle nakon jučerašnje borbe. Ovo je prvi ovakav slučaj u mojoj karijeri, a puno sam mečevima odradio u amaterima, kao i u profesionalnom MMA-u, a pritom nikad nisam kršio pravila. Dobro sam se pripremio za ovaj meč, ali ono što se dogodilo, jednostavno se dogodilo. Svom protivniku želim brz oporavak. On je snažan borac, poštujem njega i njegov tim, ali morat ćemo saznati tko je snažniji. Kad sve bude spremno od strane ONE Championshipa, definitivno ćemo odraditi revanš. Sretno i pozdrav svima.‘‘, poručio je Murad.

Ivan Dijaković podijelio je objavu Murada Ramazanov putem Instagram ‘‘storyja‘‘ na svom profilu, a Dijaković se također oglasio u pomirljivom tonu.

‘‘Uvijek je poštovanje najbitnije. Hvala ti Murad Ramazanov. Ti si vrlo snažan borac, a borba će se ponovno održati jer fanovi ju žele gledati. Tebi i tvom timu želim sve najbolje u budućnosti.‘‘, poruka je Ivana Dijakovića.

Lijepo je vidjeti da se Soldić i Ramazanov nisu nastavili navlačiti s nepotrebnim dramama i tenzijama, jer na kraju krajeva, revanša će biti, a najvažnije ono što će pokazati tog dana u kavezu. Radujemo se što skorijem revanšu.

Linker
24. travanj 2024 10:00