Regija

Stefan Sekulić se na SBC-u vratio pobjedama, talentirani Bogdanović i dalje neporažen

Stefan Sekulić
 Dejan Valek/Serbian Battle Championship
U Bačkom Petrovcu proteklog je vikenda održana SBC 32 priredba

Nakon što je poslije samo dva nastupa u Octagonu raskinuo ugovor s najvećom svjetskom MMA promocijom, Stefan Sekulić borbama se vratio u svojoj matičnoj promociji, Serbian Battle Championshipu. Nastupio je na priredbi u Bačkom Petrovcu, gdje mu se suprotstavio još jedan bivši član UFC-a, Carlo Prater.

Sekulić je potvrdio kako povratak u UFC nije daleko, iako zapravo otkaz nije niti zaslužio, nakon što su se gotovo svi mediji složili da je u posljednjem nastupu zakinut za pobjedu. Sekulić je iskusnog Brazilca nadmašio u gotovo svakom segmentu slobodne borbe, no nije uspio čvrstog protivnika završiti. Ipak, pobjede nad ovakvim borcima potrebne su za povratak tamo gdje vjeruje da pripada i gdje želi biti, u najveću svjetsku MMA organizaciju.

Do nove pobjede došao je i jedan od najvećih regionalnih potencijala, Predrag Bogdanović iz novosadskog Family Fight Teama. Ovog puta mu se suprotstavio također neporaženi Mirjajal Hasani iz Turske, a Bogdanović je do svoje sedme pobjede iz jednako toliko nastupa došao na račun svoje impresivne vještine borbe u parteru. Braća Mihajlović od ovog momka jako puno očekuju, a jednako ga kvalitetno grade sve većim izazovima te sve boljim protivnicima.

Na ostatku programu svakako vrijedi spomenuti novu pobjedu Stefana Negucića, koji je do omjera 10-0 došao savladavši Tamaz Bochorishvilija iz Gruzije. Michal Dobiaš pobijedio je bivšeg SBC prvaka Nemanju Kovača, a do pobjede je došao i talentirani Jovan Zdelar, savladavši Tomaša Spindera. Sve rezultate, kao i SBC-ovu fotogaleriju, možete vidjeti na dnu teksta.

SBC 32 - Rezultati

Thomas Redento def. Andrija Stojiljković - SUB (R1 3:55)
Djamal Rustem def. Michal Zatorski - SUB (R1 3:58)
Ognjen Dimić def. Martin Horinek TKO (R2 4:13)
Jovan Zdelar def. Tomas Spinder TKO (R2 0:19)
Michal Dobias def. Nemana Kovač - SUB (R1 2:27)
Stefan Negucić def. Tamaza Bohorisvilija - SUB (R2 4:37)
Predrag Bogdanović def. Mirjajal Hasani - Jednoglasna sudačka odluka
Stefan Sekulić def Carlo Prater - Jednoglasna sudačka odluka

Linker
19. travanj 2024 13:28