Regija

Tomislav Sičaja na ekspresan način otvorio glavni dio FNC 16 priredbe u Medulinu, Moldavac uzdrman napustio oktogon

Tomislav Sičaja vs Ion Petrov

 FNC INSTAGRAM
Vidjeli smo brutalan nastup mlađeg Sičaje koji je direktima i lijevim krošeom iza uha nokautirao Iona Petrova

Nakon "prelims" dijela borbe sljedeća je bila na redu ona između predstavnika ATT Zagreb Tomislava "Gegana" Sičaje (4-0) i Moldavca Iona Petrova (5-4) u velter kategoriji (-77 kg).

Radi se o pripadniku “tihe škole” odnosno borcu koji se ne voli puno eksponirati. Borio se je na raznim mjestima, od Khabibovog Eagles FC-a do notorno tvrdog GFC-a. O kakvom se borcu radi govori činjenica da je svih pet pobjeda ostvario prekidom dok je sva tri poraza upisao odlukom sudaca.

Tomislav SIčaja s druge strane sve profesionalne nastupe je upisao pod okriljem najbolje MMA organizacije u jugoistočnoj Europi FNC-u, a zadnji nastup je imao na FNC 14 priredbi u Sarajevu. Prve dvije profesionalne borbe završio je prekidom dok se u Sarajevu "tvrdim" protivnikom pokazao Ahmet Rasim Pala, a sudci su jednoglasno proglasili borca iz Rame kao pobjednika navedene borbe.

Mlađi Sičaja je otvorio borbu prednjim direktom koji je uzdrmao Moldavca te nakon 30 sekundi nokautirao Iona Petrova svojim kombinacijama. Maestralno!

"Što sam ti rekao jutros" rekao je Sičaja Marku Petraku koji je priznao da mu je Sičaja jutro pred borbu rekao da će ga nokautirati u prvoj rundi. "Hvala svima što ste došli, nadam se da je Forgi shvatio za što sam sposoban. Hvala na prilici da predstavljam svoju Ramu" zaključio je Sičaja u pobjedonosnom tonu.

Linker
16. svibanj 2024 12:10