Regija

Ugovor je potpisan: Aleksandar Rakić borit će se protiv Jana Blachowicza!

Aleksandar Rakic
UFC Fight Night 165, Busan, South Korea - 21 Dec 2019,Image: 489347460, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Seokyong Lee/Shutterstock Editorial/Profimedia

 SEOKYONG LEE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Seokyong Lee/Shutterstock Editorial/Profimedia
Srpski borac pobjedom nad Blachowiczem zasigurno će biti idući izazivač za pojas

Čini se kako su glasine bile istinite. Aleksandar Rakić gotovo sigurno borit će se protiv Jana Blachowicza. Sjajni Poljak donedavno je bio prvak kategorije, no 30. listopada titulu je izgubio porazom od Glovera Teixeire. Gostovao je Blachowicz kod Ariela Helwanija još u ponedjeljak i dao je naslutiti kako se sprema meč protiv Rakića.

‘‘Ne mogu ti reći s kim se borim, ali mogu ti reći da se neću boriti protiv Anthonyja Smitha.‘‘, Jan je rekao Arielu Helwaniju.

Ariel Helwani nadovezao se na te navode te je upitao Blachowicza je li onda Rakić idući protivnik.

‘‘Možda. On je dobar borac, jak je. Svi borci unutar Top 10 u UFC-u sjajni su borci i čast mi je boriti se protiv svih njih. Rakić je dobar izbor za iduću borbu.‘‘, odgovorio je Jan uz smiješak na licu koji je otkrio da je Rakić vrlo izgledno njegov sljedeći protivnik.

Dan kasnije, Ariel Helwani putem svog Instagrama otkrio je kako se uistinu radi na ugovaranju tog meča. Prema njegovim informacijama, Rakiću i Blachowiczu ponuđeno je da predvode UFC-ovu priredbu 26. ožujka te se čeka potpis ugovora od strane obje strane.

Nedugo zatim, Aleksandar Rakić putem svog Twittera oglasio se s jasnom porukom.

‘‘Sretan mi Božić‘‘, napisao je srpski poluteškaš, priloživši ‘‘emojije‘‘ koji otkrivaju da je potpisao ugovor.

Dakle, za službenu potvrdu vjerojatno se čeka još samo potpis Jana Blachowicza. Međutim, iz Poljakovog gostovanja u MMA Houru, dalo se zaključiti kako je i on apsolutno zainteresiran, te je pitanje trenutka kad će ovaj meč postati i služben. Jan Blachowicz trenutno je prvorangirani izazivač poluteške kategorije i Rakić bi eventualnom pobjedom zasigurno postao idući izazivač za pojas.

Ipak, sada je jasno kako će Glover Teixeira prvu obranu pojasa imati protiv Jirija Prochazke, dok će Rakiću trebati još jedna pobjeda.

Linker
19. travanj 2024 04:58