Regija

Vasin protivnik pao vagu i za novu dogovorenu kilažu! Crnogorac objasnio: ‘Nema veze, bijemo se!‘

Vaso Bakočević
 Ronald Gorsic/CROPIX
Vaso Bakočević u svom je poznatom stilu reagirao na probleme svog protivnika s viškom kilograma

Danas je održano vaganje za sutrašnju priredbu ruske AMC promocije, koju će u Moskvi predvoditi Vaso Bakočević, borbom protiv Alexeya Makhnoa (24-8). No, da u glavnoj borbi nije ime upravo Vase Bakočevića, pitanje je bi li se ista uopće održala, nakon svega što se događalo.

Naime, kako je Vaso sam otkrio putem svojih Instastory objava, jučer su mu u hotelsku sobu došli organizatori priredbe te ga obavijestili kako njegov protivnik neće uspjeti zadovoljiti dogovorenih 77.5 kilograma, službenu granicu velter kategorije. Tim putem zamoljen je na promjenu kategorije, odnosno za međukategoriju do 80 kilograma, uz dio honorara njegovog protivnika. Vaso je bez puno razmišljanja na to pristao.

No, jutros na službenom vaganju, Rus nije uspio zadovoljiti niti novu granicu. Došao je s 80.6 kilograma, što Vasi ponovno nije stvorilo problem. Kratki pregovori rezultirali su time da je izborio ukupno polovicu protivnikovog honorara za sebe, a što će se dogoditi je ponovno objasnio putem Instastoryja.

"Jutros na službenom vaganju moj protivnik nije uspio skinuti niti na 80 kilograma. Tako da će mi dati još para i bijemo se, nema što!", rekao je popularni Psihopata uz osmijeh.

Priredba započinje u utorak od 15 sati, a na programu koji sadrži čak 16 borbi nastupa i Vasin timski kolega Aleksandar Janković. Njega u velter kategoriji čeka također domaći borac, Oleg Kosinov (8-5).

Linker
16. travanj 2024 21:54