Regija

Vaso Bakočević oglasio se nakon poraza: ‘Neću stati dok me ne ubijete kao kera‘

Vaso Bakočević
 Instagram (vaso Bakočević)
Borba protiv ‘‘Croate‘‘ nesretno je završila za ‘‘Psihopatu‘‘ koji se ozlijedio na samom početku

Sinoćnja FNC-ova priredba nakon sjajnih polufinalnih mečeva trebala je pružiti šećer na kraju ''superfightom'' između Vase Bakočevića i Francisca ''Croate'' Barrija. Nažalost, dugo iščekivani meč završio je nakon samo 60-ak sekundi. Bakočević se na samom početku borbe ozlijedio prilikom pokušaja low-kicka te je završio na podu u vidnim bolovima. Nije odmah došlo do prekida borbe, a ''Croata'' je iskoristio priliku, postavio se kao gornji u parteru i zadao nekoliko udaraca. Brzo je Barrio prepoznao priliku za submission i ''giljotinom'' je završio crnogorskog borca. Nije to bila borba kakvu smo očekivali, no nesreće i ozljede se događaju u ovom sportu.

Sigurno je razočaran i Vaso Bakočević koji se godinama proziva i prepucava s ''Panchijem''. Najavljivala su oba borca dobru borbu i jako su željeli pobijediti u ovom meču. Bakočević je odmah na početku zauzeo sredinu kaveza i djelovao je izuzetno željan borbe. Nažalost po njega, dogodila se gore spomenuta ozljeda i bilo je pitanje vremena koliko će dugo još izdržati. Pretpostavljalo se da je ''Psihopata'' ozlijedio koljeno, no Vaso je putem objave na svom Instagram profilu opisao što se točno dogodilo.

''Za one koji nisu gledali. Pukao mi je mišić-kvadriceps na samom početku meča i to je bilo to. Nisam se htio predati i rekao sam sucu da ne prekida. Protivnik me nastavio udarati i krenuo me gušiti. Nisam tapkao niti bi ikada živ tapkao tokom ovog meča. Ali izgleda da sam zaspao na sekundu. Da sam popio nokaut za 5 sekundi kao Ben Askren, ne bi mi bilo krivo, ali tragedija je ovako izgubiti. Eto i to mi se dogodilo nakon ovoliko mečeva. Čim se oporavim, vraćam se. Neću stati dok me ne ubijete kao kera. Pozdrav.'', napisao je Vaso.

Sigurno će ''Psihopata'' inzistirati na revanšu kad se oporavi, a vjerujemo kako će biti još zainteresiranih strana za ponovni obračun između ''Croate'' i Bakočevića. Ipak, prije toga bi mogli gledati borbu između Barrija i Save Lazića koji je ujedno i jedan od trenera Vase Bakočevića. Naime, Francisco i Savo dogovorili su meč odmah nakon borbe između Barrija i Bakočevića, a preostaje nam vidjeti gdje i kada će se taj meč održati.

Linker
18. svibanj 2024 03:28