Regija

Vaso Bakočević se vraća na Megdan, ali borit će se golim šakama

 Megdan FC
Megdan FC za svoj je novi projekt u borilište vratio svoju najveću zvijezdu

Još u kolovozu Megdan je najavio kako će njihova iduća priredba biti u malo drugačijem tonu, odnosno na programu će se naći borbe u bare knuckle boksu. Slijedom toga, Megdan je priredbu nazvao "Na ruke", a danas su za istu najavili vjerojatno najveću borbu. Barem po interesu kakav će ona izazvati među fanovima u regiji.

Iako se činilo da je Vaso Bakočević s promocijom Alekse Balaševića raskrstio, a tako što se moglo zaključiti i iz nekih njegovih izjava, popularni Crnogorac vraća se u tu promociju upravo da bi se testirao u ovoj vrsti borbe, kakvu je već uspješno oprobao na KSW-ovoj Genesis priredbi. Nakon pobjede u Poljskoj Vaso je izjavio kako je pronašao borilački sport koji ga u potpunosti predstavlja.

Vasin protivnik bit će prava ikona regionalne borilačke scene. To je Bojan "Želva" Kosednar, svojevremeno svakako najpoznatiji borac iz Slovenije. Želvi je 38 godina, u MMA karijeri ima omjer od 12 pobjeda i 14 poraza, a aktivan je od 2007. godine. Više puta se spominjalo njegovo eventualno uparivanje s Vasom, ali ono do sada nije bilo ostvareno. A sad će se to dogoditi po nevjerojatno uzbudljivim pravilima uz koje je teško zaključiti tko bi trebao biti u početnoj prednosti.

Datum priredbe još uvijek nije poznat, navedeno je samo da se radi o studenom ili prosincu, a za priredbu je najavljena još jedna borba. Megdan će odmah dodijeliti i bare knuckle pojas teške kategorije. Za njega će se boriti Škot Ron Cunningham i Quentin Domingos, borac iz Portugala poznat po kontroverznoj pobjedi nad Bigfootom Silvom.

Linker
21. travanj 2024 09:12