Regija

Vaso se pohvalio zaradom, u ruci drži pozamašnu svotu novaca!

Vaso Bakočević

 Screenshot (youtube, Psycho Tv By Vaso Bakočević)
Uvijek je znao unovčiti svoju popularnost

Jedan od najpopularnijih boraca na Balkanu, Crnogorac Vaso "Psihopata" Bakočević, nastupio je jučer u borbi prema boksačkim pravilima, samo dva tjedna nakon što je objavio umirovljenje i položio rukavice u sredinu kaveza. No kao što je i sam rekao, lagao je, a samim time i privukao pažnju publike te dobio još više na popularnosti.

Svoju ludost i popularnost Vaso zasigurno zna dobro iskoristiti, pa tako i unovčiti. Iako se već zna da je postao jedan od najplaćenijih boraca na Balkanu, Vaso je objavio i sliku na svom Instagram profilu kao ‘story‘ gdje se vidi kako drži pozamašan bunt novaca u ruci. O kojoj se sumi novaca radi još se ne zna, no zadovoljni osmijeh na njegovom licu govori sasvim dovoljno.

image

Vaso Bakočević

Screenshot (instagram Story, Vaso_psycho)

Iako je na prvi pogled djelovalo kako će ‘Psihopata‘ upisati još jedan poraz u kratko vrijeme, s obzirom na to da je njegov protivnik bio viši i dvadeset kilograma teži, iskustvo se ipak pokazalo kao ključan faktor za pobjedu. Borba je otišla u treću rundu gdje se Vaso pokazao kao svježiji i tehnički potkovaniji borac i na koncu je slavio jednoglasnom odlukom.

Kako stvari stoje, ne bi čudilo da Vaso uskoro dogovori i novu borbu, no samo je pitanje po kakvim pravilima. U posljednje vrijeme mogli smo ga vidjeti u različitim vrstama borbi; od boksa golim šakama, borbi po MMA pravilima, po boksačkim pravilima, pa sve do borbe bez ikakvih pravila. Crnogorac se trudi ostati što aktivniji, kako na borilačkoj sceni tako i na društvenim mrežama, što mu u konačnici donosi popularnost i zaradu.

Linker
18. travanj 2024 04:00