Regija

Vaso u novoj epizodi prozvao ‘Croatu‘ Barrija: ‘Ne želiš revanš, ali ti si bez mene mrtav čovjek‘

Vaso Bakočević i Croata Barrio

 screenshot (YouTube)
Sve se čini kako će veliki regionalni rivalitet dobiti drugo poglavlje

Nakon što je svoj YouTube kanal pokrenuo obraćanjem Filipu Hrgoviću, koje je očekivano rezultiralo velikom medijskom pažnjom u regiji, Vaso Bakočević razveselio je fanove novom epizodom na svom "Psycho TV" kanalu. Ovog puta se obratio kome drugome nego svom najvećem rivalu u regiji, Franciscu "Croati" Barriju.

Njih dvojica borili su se u rujnu prošle godine na FNC-ovoj priredbi u Šibeniku, a Barrio je slavio prekidom u prvoj rundi, odnosno gušenjem, nakon što je Vaso doživio ozljedu noge, ali je odlučio kako se neće predati. Na kraju je pod gušenjem zaspao te je poražen, no naravno da je nakon svega ostao gorak okus te kako niti fanovi koji su dugo čekali borbu nisu mogli biti zadovoljni.

O revanšu se govori još otkako je borba održana. Vaso naravno želi isprati gorak okus poraza, a iz Barriovih izjava se također dalo zaključiti kako je to borba koju on namjerava iduću odraditi. Sve će sad biti dodatno začinjeno ovim Vasinim monologom u kojem argentinsko-hrvatskog borca nije štedio.

"Ispada da si ti lik koji jedno priča, drugo misli i treće radi. Ali, nije tako Panchi. Ja znam da ti ne želiš revanš nego ga moraš raditi. Jer ti jado crni nemaš koga drugog. Što bi ti bio bez mene?", prvo je što je rekao Vaso, okrenuvši se pretraživanju internet članaka s Barriom, pokazavši kako se u svakom spominje on sam. Na to je dodao:

"Ti si bez mene mrtav čovjek, ja sam tebe oživio. Mi da se borimo deset puta, deset puta izgubiš, tebi bi bilo svejedno."

Okrenuo se nakon toga Barriovom Instagramu i fotografiji s njihove borbe te ne baš pozitivnim komentarima pratitelja, a iduća tema bila je upravo ta borba. U prvi plan način na koji je Barrio upisao pobjede te proslava nakon iste.

"Ne osuđujem te. Zamijenimo uloge. Da si ti bacio kick i da ti je pukla noga te da si pao dolje. Vidi, ti znaš i ja sam to otvoreno rekao, ja bih ti skočio s dvije noge na glavu i zubima bih te zaklao. Ne bih te davio. Ono što si me gušio i što si me pohvalio što nisam tapkao... Tebi da tapnem? Jesi li ti čovječe normalan? Ne osuđujem te niti za slavlje. Pa ti si doživio tri srčana udara prije, tijekom i nakon borbe. Ti si se na kraju borbe tresao kao da si na bijelom. Osuđujem ti ono da si za dom spreman", ispričao je.

Dodao je nakon toga Vaso kako je u razgovoru s Draženom Forgačem dobio informaciju kako će borba biti krajem veljače ili početkom ožujka te da će to biti FNC priredba. Potvrdio je kako je Forgač do sada uvijek bio korektan s njim, ali da još uvijek nije dobio poziv. Dodao je i kako je od menadžera Ivana Dijakovića dobio informaciju da Brave i KSW dolaze u Hrvatsku te da će tako biti više opcija za borbu. Također, spreman je potpisati klauzulu o trećoj borbi ukoliko pobijedi Barria i veseli se možebitnoj situaciji gdje bi se njih dvojica u 2022. godini borili dva puta.

Sve se čini kako se ova priča ponovno rasplamsava te kako najveći regionalni rivalitet još nije ponudio niti pola od onoga što nas čeka. Veselimo se.

A vi ispod teksta pogledajte što je još Vaso rekao u ovom svom monologu.

Linker
17. travanj 2024 01:43