Regija

(VIDEO) Daniel Bažant: Moja prednost je što sam anoniman borac i takav sam već jednom sve iznenadio

Daniel Bažant
 Screenshot
Sa samo tri godine profesionalnog MMA iskustva, Daniel Bažant uskače u borilište poljskog giganta

Hrvatski KSW debitant Daniel Bažant nije mogao biti više iznenađen kad je došla ponuda poljske promocije da 30. siječnja nastupi na KSW 58 priredbi. I ne samo to, odmah je na njegov stol došao ugovor na četiri borbe, sve zahvaljujući sjajnim nastupima na FNC Armagedonu te uz pomoć FNC Managementa. Tako je Daniel zapravo došao do glavne nagrade Armagedona bez da je i nastupio u finalnoj borbi. Tamo se trebao sastati s Ninom Škrijeljem, kojeg je već savladao u prvom krugu turnira.

29-godišnjeg borca iz Pule u debiju čeka velika poljska nada, Robert Ruchala, 22-godišnjak koji je u studenom briljirao u KSW debiju, no Daniel uistinu nema što izgubiti, posebno jer je borac koji je vrlo kratko u profesionalnom MMA-u, a već je došao razine o kakvoj se prije samo godinu dana bojao i razmišljati. I vjeruje kako ima što ponuditi unutar perolake kategorije poljske promocije.

Pred početak glavne faze njegove karijere, odradili smo intervju u kojem smo ga bolje upoznali, prokomentirali njegovu sjajnu 2020. godinu, kao i činjenicu da je odjednom postao jedan u nizu hrvatskih boraca na KSW-ovom rosteru.

Pogledajte intervju!

Linker
18. travanj 2024 13:18