Regija

(VIDEO) Duško Todorović s Fight Islanda: ‘UFC je ovdje sve postrožio, no ja znam što je moj posao‘

Duško Todorović
 screenshot
Duško Todorović otvorit će glavni program prve ovogodišnje UFC priredbe

Druga borba Duška Todorovića u UFC-u ponovno ga je odvela u Abu Dhabi, na Fight Island, no ovog puta su neke stvari ipak malo drugačije. Ono što nije drugačije je pozicija Duška na programu, budući da će ponovno otvarati glavni program, ovog puta vrlo jake priredbe koju predvode Max Holloway i Calvin Kattar.

Ono što je drugačije je činjenica kako se ovog puta neće morati boriti u kasnim noćnim, odnosno ranim jutarnjim satima, kao i izbor protivnika. UFC matchmakeri spojili su ga s borcem sličnih referenci. Punahele Soriano je mlad, neporažen, došao je s Contender Seriesa te je do sada uspješno odradio svoj UFC debi nastup. Nema sumnje kako UFC ovog borbom pokušava odabrati borca srednje kategorije koji će u bližoj budućnosti dobiti bolje prilike i na kojeg će se ozbiljnije računati. Iako sve to izgleda kao visok ulog, Duško je opušten kao prije svake borbe i spreman je odraditi svoj posao.

Mi smo mu se javili dok se nalazi u karanteni svoje hotelske sobe te nam je otkrio što je sve ovog puta drugačije, kako se osjeća te kako će reagirati na spomenute promjene. Naravno, najavili smo i samu borbu, ono što ona donosi, ali i protivnika o kojem se puno toga zna, ali nešto će se otkriti tek u Octagonu.

Što smo točno saznali od Duška i kako je on najavio svoju drugu UFC borbu, pogledajte u videu.

Linker
18. travanj 2024 22:17