Regija

(VIDEO) Fenomenalan UFC debi Uroša Medića nadopunjen bonusom za najbolju izvedbu

Uroš Medić s timom
 screenshot
Osim pobjede i sjajnog dojma koji je ostavio, Uroš Medić će Las Vegas napustiti i s dodatnim čekom

Kao i nakon svake priredbe, UFC je i u slučaju UFC 259 priredbe podijelio bonuse onim borcima koji su financijsku injekciju zaslužili. Ovog puta je sva dodatna zarada pripala borcima s uvodnog programa koji je ponudio pregršt uzbuđenja, akcije i prekida.

Ukupno je osam od 15 održanih borbi završilo prekidom, a jedna od njih je i ona koja je proglašena najboljom te čiji su sudionici tako nagrađeni s 50 tisuća dolara po osobi. To je borba Kennedyja Nzechukwua i Carlosa Ulberga, u kojoj je prvonavedeni slavio kao podosta veliki autsajder. Nzecukwu je zapravo preokrenuo situaciju u vrlo uzbudljivoj borbi. Impresivna završnica bila bi vrijedna bonusa za najbolju izvedbu, no i Ulberg je zaslužio nagradu za svoj nastup tako da im je pripao bonus za borbu večeri. Završnicu možete pogledati OVDJE.

Jedan od dva bonusa za najbolju izvedbu pripao Kaiju Kara Franceu, koji je u završnici prve runde nokautirao Rodriga Bontorina, koji se u prvih pet minuta pokazao možda i konkretnijim borcem. No, nepažnja na kraju ga je koštala pobjede, a Novozelanđanin je do svog trijumfa i bonusa došao OVAKO.

Priča dana ipak je Uroš Medić, koji je simpatije osvojio već samim prilaskom Octagonu, a onda se sve nastavilo unutar njega. Tamo je vrlo brzo pogodio seriju sjajnih udaraca kojima je Aalona Cruza onesposobio za nastavak borbe, a nakon toga je dodatne simpatije osvojio intervjuom Joeu Roganu. Da bi njegov UFC debi bio "full package" pobrinuo se Dana White, koji ga je nagradio bonusom.

Cijelu impresivnu završnicu borbe, koja je zbog poteza suca Smitha potrajala nekih pola minute duže nego što je zapravo trebala, pogledajte OVDJE.

Linker
23. travanj 2024 19:10