Regija

(VIDEO) Glory časti: Pogledajte snimku cijelog meča i nokauta Antonija Plazibata nad Raulom Catinasom

Plazibat vs. Catinas

 Screenshot (youtube, Glory Kickboxing)
Antonio je ove godine odradio dva nastupa koja je pobijedio, a oba je u svoju korist odveo nokautom

Kakva je ovo bila godina za najboljeg hrvatskog kickboksača Antonija Plazibata! Dva natupa i dvoje pobjede, dva finiša. Prvo je Antonio na Glory 80 priredbi u trećoj rundi pobijedio Tarika Khbabeza kojeg je već i ranije pobijedio, no nitko drugo nije prihvatio borbu te je Antonio u želji da ostane aktivan prihvatio i drugu borbu protiv njega.

Zatim je uslijedio najbrutalniji nokaut u Plazibatovoj karijeri. U prvoj rundi borbe je teško nokautirao Raula Catinasa, inače desetog borca na službenoj rang ljestvici. Plazibat, iako je na ljestivici prvi, prihvatio je desetorangiranog borca jer ne namjerava čekati Verhoevena preko godinu dana.

No, vratimo se mi na meč protiv Catinasa. Glory je jutros odlučio kao božićni poklon našim fanovima pokloniti cijelu borbu između njih dvojice, a vjerujemo da ćete se s užitkom još jednom prisjetiti ovog brutalnog nokauta u režiji našeg borca.

Iako je Catinas solidno ušao u meč, nakon prvog naleta je bilo jasno da je pitanje vremena kada će pasti. Krenuo je Antonio prema njemu, doveo ga do konopaca, a zanimljiv moment koji je oduševio fanove jest kada je lijevom rukom maknuo ruku sa Catinasovog garda, dok je desna već bila poletjela prema bradi.

Bio je to početak pakla za Rumunja koji je par sekundi nakon ležao teško nokautiran. Nakon same borbe, Plazibat je izgovorio samo jedno ime; Rico Verhoeven.

S obzirom da je Overeem pao na doping testu, Plazibat je vjerojatno sljedeći za Rica. Dok čekamo i službenu potvrdu, uživajte u posljednjoj Plazibatovoj borbi i najboljem nokautu u njegovoj karijeri:

Linker
23. travanj 2024 18:57