Regija

(VIDEO) Ivica Trušček pobijedio Begaja i prozvao Lazića pa priznao: ‘Stat ću tek kad me netko slomi‘

Ivica Trušček

 Fight Site
16 mjeseci Ivica Trušček nije ušao u borilište, a u takvoj situaciji poraz nije bio opcija

Ogromna želja za borbom vidjela se kod Ivice Truščeka od prve sekunde borbe protiv Kuittyja Begaja na FNC 4 priredbi u Osijeku. Ikona regionalnog MMA-a odradila je svoju 75. borbu u karijeri, došavši do jubilarne 40. pobjede, a tijek borbe učinio je sve još zanimljivijim i uzbudljivijim.

Begaj je prije svega premašio granicu kategorije za čak šest kilograma, što Ivici nije predstavljalo problem. Spomenuta želja za borbom bila je tolika da je 38-godišnjak iz Križevaca unatoč tome odlučio ostati na programu. Publika je to, kao i uvijek prepoznala i bili su uz njega u svakom trenutku borbe koja je kroz većinu svog tijeka bila neizvjesna.

Ivica je nakon svega, kao uostalom i uvijek, pronašao dio svog vremena za kratki razgovor. Dobili smo ono što od njega očekujemo i što zapravo znamo da ćemo dobiti. Brutalnu iskrenost jednog vrlo jednostavno momka koji maksimalno uživa u onome čime se bavi i time ne namjerava još neko vrijeme prestati. Posebno dok ima ovakvu podršku publike bilo gdje se pojavi.

Prošli smo kroz najzanimljivije dijelove borbe te kroz prozivku koju je uputio Savi Laziću, a sve se nalazi u videu ispod teksta. Pogledajte!

Linker
19. travanj 2024 21:26