Regija

(VIDEO) Julija Pajić pred PFL sezonu: ‘Protivnice rješavam već kad ih na vaganju pogledam u oči!‘

Julija Pajić
 Fight Site
Porazgovarali smo s Julijom Pajićom, sudionicom ovogodišnje sezone PFL turnira

Iako iza sebe ima tek tri MMA borbe, Julija Pajić podigla je dovoljno prašine da bi postala prepoznatljivo ime u regiji. No, nije više samo regija u pitanju, za što smo potvrdu dobili putem vrlo lijepe prošlotjedne vijesti. 23-godišnjakinja koja predstavlja Crnu Goru (živi u Njemačkoj, a otac joj je iz BiH op.a.) našla se među osam djevojaka koje će krenuti u lov na Kaylu Harrison i milijun dolara, koliko iznosi glavna nagrada PFL-ovog turnira.

Budući da se Julija odlučila za turnir pripremiti u zagrebačkom American Top Teamu, mi smo iskoristili priliku osobno s njom porazgovarati te kroz deset minuta ju što bolje predstaviti, ali i najaviti turnir na kojem će nastupiti. Turnir koji je sve samo ne lagan te koji garantira dvije borbe unutar kojih je potrebno izboriti svoje mjesto u polufinalu.

Upitali smo ju kako izgleda njen dan i trening, kakav je plan treninga do PFL-a, kao i stav s kakvim ulazi u turnir kao najmlađa, ali i najneiskusnija borkinja. Opisala je svoj stil borbe, otkrila koja su to njena dva različita lica, ali i to kako se snalazi uz svu novonastalu veliku medijsku pažnju. Sve to uz sve bolji govor hrvatskog jezika, kojim se sad već sve opuštenije služi.

Pogledajte!

Linker
19. travanj 2024 19:03