Regija

(VIDEO) Miočić pomaže Hrvatskoj! Nova poruka UFC-ovog prvaka oduševila navijače: ‘Ovo je prekrasno‘

Stipe Miočić
 Instagram
Stipe je za novu hvalevrijednu akciju udružio snage s jednom američkom kompanijom

"Prije nekoliko je tjedana Hrvatsku pogodio snažan potres, bio je poprilično razoran i potrebna joj je sva pomoć koju može dobiti", rekao je Stipe Miočić u početku video poruke kojom se obratio svojim fanovima, ali i svim ljudima dobre volje.

Aktualni UFC-ov teškaški prvak nedavno je udružio snage s američkom kompanijom EZPOLE Flagpoles, a ovih je dana suradnju sa svojim novim poslovnim partnerima iskoristio i za pomoć Lijepoj našoj.

Osim što će svi klijenti navedene firme uz promo kod 'Stipe216' dobiti 26 posto popusta na svoju narudžbu, 25 posto iznosa od prodaje generirane preko promotivnog koda bit će donirano Hrvatskom Crvenom križu.

"Svaka pomoć je dobrodošla! Hvala vam", dodao je Stipe u 'captionu' uz video u kojem je ljudima objasnio i kako je donacije moguće direktno uplatiti.

Ovo nije prvi puta da se Miočić oglasio o razornim potresima koji su pogodili Petrinju i područje oko nje. Najuspješniji teškaš u povijesti UFC-a još je krajem prošle godine svijet upozorio na događanja u Hrvatskoj.

Naravno, i ova nova Stipina poruka oduševila je mnoštvo njegovih fanova.

"Zaista je prekrasno vidjeti koliko poštovanja imaš za svoju zemlju. Unatoč tome što čitav život živiš u SAD-u, i dalje svakih nekoliko tjedana pokazuješ hrvatsku zastavu. To je sjajno", glasio je jedan od komentara uz Miočićevu objavu.

Podsjetimo ovom prigodom i da se Stipe 27. ožujka vraća u UFC-ov kavez. Teškaški prvak tog će dana na UFC 260 priredbi ponovno braniti svoju titulu i to protiv starog znanca Francisa Ngannoua.

Linker
20. travanj 2024 11:20