Regija

(VIDEO) ‘Ovo nema ni UFC, najjača najava ikad!‘: Pogledajte FNC-ov nevjerojatno dobar ‘trailer‘ kojim su najavili spektakl u Beogradu

Darko Stošić

 Screenshot (youtube, Fnc)
Vodeća regionalna MMA organizacija oduševila je fanovima najavom koju su premijerno pustili sinoć

FNC je jučer u Medulinu održao event koji je zapravo poslužio kao svojevrsna uvertira za ono što slijedi početkom lipnja (šesti mjesec), točnije 1.6.

Vodeća regionalna MMA organizacija tada će održati svoju drugu priredbu u Beogradu, a Dražen Forgač kao čelni čovjek organizacije najavljuje ‘‘Najbolji event u povijesti ovih prostora‘‘. Dakle, spektakl je zagarantiran, a već neko vrijeme poznate su glavne zvijezde tog eventa.

Darko Stošić i Miran Fabjan predvodit će priredbu međusobnim okršajem. Francisco ‘‘Croata‘‘ Barrio borit će se protiv Dušana Džakića, ali njegov pojas u lakoj kategoriji vjerojatno neće biti ulog u toj borbi. Nikola Joksović branit će titulu prvaka u velter kategoriji, a njegov protivnik bit će Stefan Negucić, borac kojem će to biti debi u FNC-u. Negucić je jedan od najboljih regionalnih boraca, a u dosadašnjoj karijeri upisao je 11 pobjeda i jedan poraz. Joksovića čeka jako težak ispit, ali neporaženi Nikola (14-0) s razlogom je prvak velter kategorije.

Đani Barbir napokon se vraća u kavez i borit će se protiv Nemanje ‘‘Kobe‘‘ Nikolića. Dugo se ‘‘šuškalo‘‘ o ovom meču, a FNC 17 konačno će nam ponuditi ovaj dugoočekivani meč.

Čekaju nas i novi nastupi Marka ‘‘Skull Crushera‘‘ Bojkovića, Marine Spasić, kao i Vase ‘‘Psihopate‘‘ Bakočevića. Uistinu fantastičan popis imena koja će nastupiti u Beogradu, a FNC je jučer dodatno podigao letvicu najavom tog eventa.

Forgač i FNC najavljivali su kako nas čeka ‘‘trailer‘‘ na nivou najvećih svjetskih organizacija, a nakon što su sinoć tijekom priredbe u Medulinu premijerno pustili ‘‘trailer‘‘, fanovi smatraju kako je ovo čak i nadmašilo najveće svjetske organizacije.

‘‘Ma ovo nema ni u UFC-u, dao Bog da ova organizacija bude najjača na svijetu.‘‘

‘‘Najjača najava ikad!‘‘

‘‘Forgy, napravio si reklamu jaču nego Pepsi za nogomet‘‘

Ovo su samo neki od brojnih pohvalnih komentara na račun FNC-ovog trailera. Možemo dodati kako smo i mi ostali jednako oduševljeni, ali nećemo više duljiti.

Fantastičan FNC-ov trailer nalazi se ispod ovog teksta, a vama preostaje uživati u tom sjajnom videouratku.

Linker
12. svibanj 2024 15:10