Regija

(VIDEO) Pogledajte kako je Goran Reljić došao do svoje prve pobjede u ACA promociji

Carlos Eduardo vs. Goran Reljić
 screenshot (YouTube, ACA)
37-godišnji Zadranin odradio je vrlo dobar nastup vrijedan značajne pobjede

Kako smo već ranije na našem portalu obavijestili, Goran Reljić proteklog je vikenda slavio na ACA 122 priredbi, gdje je podijeljenom odlukom sudaca savladao Carlosa Eduarda, iskusnog 39-godišnjeg borca iz Brazila. Bio je to Goranov povratak u kategoriju do 93 kilograma, a sama borba bila je na jednoj vrlo visokoj razini kvalitete.

Nakon što su ranije objavili kompilaciju najzanimljivijih trenutaka s priredbe, ACA je sad dodao i snimku cijele Goranove borbe, u kojoj je potvrdio kvalitetu koje smo itekako svjesni, ali i ono što nam je sam nedavno također otkrio. Da se osjeća sjajno te da se spreman još pokoju godinu boriti na visokoj razini, što ACA promocija svakako je. Po mišljenju nekih, među kojima se nalazi i sam Reljić, radi se o drugoj najboljoj promociji svijeta. Čak i ako se ne slažete, morate priznati da ne zaostaje previše za Bellatorom, PFL-om i KSW-om, koji su tu nekako najistaknutija promocija.

Ispod teksta možete pogledati ovaj nastup te sami zaključiti koliko Goran još može u svojoj karijeri. Bila je to njegova peta pobjeda u posljednjih šest borbi te uspješan povratak nakon poraza od Nikole Dipčikova u debi borbi za ACA promociju. Vjerojatno bismo uskoro trebali saznati kad će Goran idući put u njihovo borilište. Do tada, uživajte u ovoj pobjedi!

Linker
25. travanj 2024 00:31