Regija

(VIDEO) YouTuber se pokazao dostojnim protivnikom: Pogledajte poraz Vase Bakočevića u Rusiji

Vaso Bakočević

 Screenshot (youtube, Pravda Fighting)
Poznati crnogorski MMA borac odradio je boksački meč protiv ruskog YouTubera

Veliki favorit bio je Vaso Bakočević u boksačkom meču protiv YouTubera Svjatoslava Kovalenka. Koeficijenti oko 1.20 na Crnogorca dovoljno govore koliko je značajan favorit bio ''Psihopata''. Međutim, MMA borac s preko 60 profesionalnih borbi te s iskustvom u boksu bez rukavica, uspio je izgubiti od YouTubera koji posjeduje izuzetno skromno borilačko iskustvo.

Kovalenko je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom nakon četiri runde. Rus je dobro koristio prednost u visini i duljini te je dobro radio s distance. Vidljivo je kako se ne radi o potkovanom borcu, no Bakočević se poprilično mučio sa skraćivanjem distance i dolaskom u priliku da nokautira ili bilo kako ugrozi svog protivnika. Kovalenko je najbolji trenutak u borbi imao već na samom početku kada je kombinacijom prednjeg i stražnjeg direkta, Bakočevića poslao na pod.

"Poraz sudačkom odlukom nakon četiri runde. Rekao sam vam da se kladite na Rusa, bio je dobar tečaj. Mene i Tyrona Woodleya treba razapet i kamenovati. Sramota za sport. Žao mi je što me nisu nokautirali pa da bude šlag na tortu. Ovako bodovi pa to još više boli. Na 1, 2, 3 želim 'izuvanje' u komentarima", napisao je Vaso netom nakon borbe, putem svog Instagram profila.

Inače, meč je održan pod okriljem Pravda Fighting Championship organizacije. Putem njihovog kanala dostupna je snimka cijele priredbe pa tako imate priliku pogledati i meč između Bakočevića i Kovalenka.

Snimku priredbe možete pogledati OVDJE (meč između Vase i Kovalenka započinje na 02:36:30).

Linker
18. travanj 2024 23:41