UFC

Adesanya je i dalje za priredbu u Africi: ‘Je**š pojaseve, mi smo zapisani u povijest zauvijek‘

Adesanya, Ngannou i Usman

 Talksport
Rekao da je tamo vlada užasno korumpirana i da to želi zbog svog naroda

Israel Adesanya, Kamaru Usman i Francis Ngannou, A.K.A ‘‘African Brothers‘‘ dugo su zagovarali UFC-ovu priredbu u Africi na kojoj bi sva trojica branila pojas. S obzirom da su Usman i Adesanya izgubili svoje pojaseve, Ngannou je jedini ostao prvak. No, Israel Adesanya i dalje smatra kako nije prekasno za UFC-ovu priredbu u Africi.

Adesanya je ovog mjeseca izgubio pojas od Alexa Pereire, a ‘‘Poatan‘‘ ga je svladao tehničkim nokautom u petoj rundi. U petoj rundi je i Kamaru Usman izgubio pojas kada ga je nokautirao Leon Edwards, a obojicu zasigurno očekuju revanši sa izazivačima koji su ih ‘‘skinuli‘‘ tako da još uvijek postoji nada za priredbu u Africi.

‘‘Je**š pojaseve. Dajte čovječe, to smo mi. Zapisani smo u povijest zauvijek, a ti trenuci nikada neće biti izbrisani. Također, nikad više neće biti zabilježeni, nikada se to neće moći ponoviti. Ponosan sam što sam bio dio toga, mislio sam da je igra gotova ali mi smo ubacili novi novčić i igramo ponovno‘‘, rekao je Adesanya kada su ga pitali o toj priredbi.

‘‘Možemo to učiniti, poznam svoje ljude. Puno je tamo pohlepe, zavisti i previše je korupcije. Ali ako govorimo o novcu, UFC ima hrpu novca. Samo sam iskren. Volim svoje ljude, ali vlada je užasno korumpirana‘‘, zaključio je Adesanya.

Ukoliko i on i Usman vrate pojaseve u nadolazećim revanšima, UFC možda to i napravi. No, bez obzira na to pitanje je koliko je priredba u Africi u interesu za kompaniju.

Linker
24. travanj 2024 07:38