UFC

Alex Pereira otkrio kada bi ga mogli ponovno gledati u kavezu: Želi Adesanyu ili Whittakera

 Alex Pereira

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Ukoliko se dogovori meč protiv Adesanye, to će im ukupno biti čak četvrti obračun u kojima je triput slavio Pereira

Alex Pereira je u 2022. imao najveću godinu u svojoj karijeri, a Israelu Adesanyi je oduzeo pojas prvaka u srednjoj kategoriji. Osim toga, u svom četvrtom nastupu za UFC je postao prvak, a pokazao se i kao Adesanyin kriptonit jer mu je ovo ukupno treća pobjeda nad bivšim prvakom srednje kategorije.

Nije tajna da je Israel do nokauta bio bolji te je vodio na sudačkim karticama. Pereiru je u jednom trenutku od poraza spasilo i zvono, a Adesanya je pokazao i da je bolji hrvač i parteraš. No, u petoj rundi je sve palo u vodu te je Adesanya poražen tehničkim nokautom, a Pereira je postao novi prvak srednje kategorije.

Nakon osvajanja pojasa na njegovu adresu su došle brojne prozivke, a sinoć je napokon otkrio kada bi smo ga ponovno mogli gledati u kavezu i protiv koga:

‘‘Želim se vratiti u četvrtom ili petom mjesecu. Bit ću spreman za te datume. Trenutno se nikakva borba ne dogovara, i znam da će to vjerojatno biti revanš protiv Izzyja. Možda bude i Robert Whittaker‘‘, rekao je Pereira za ESPN.

Nema sumnje kako bi novi meč njega i Adesanye pobudio velik interes među publikom, a to bi im ukupno bio čak četvrti obračun. Dvaput je Pereira pobjeđivao Adesanyu i kickboksu, a sada ga je pobijedio i u MMA-u.

No, svakako bi bilo zanimljivo vidjeti Pereiru protiv Whittakera koji posjeduje odlične hrvačke vještine, upravo iz razloga što su mnogi rekli kako bi ga Whittaker s lakoćom pobijedio. Obje opcije su odlične, tako da čekamo da se nešto i dogovori.

Linker
03. travanj 2024 23:09