UFC

(ANKETA) Tko će slaviti u tri titule vrijedna okršaja? Kladionice možda i prelako otpisale neke izazivače

Kamaru Usman i Jorge Masvidal
 Screenshot (YouTube, UFC)
Slažete li se s ‘bookmakerima‘ ili su možda nerealni u pojedinim prognozama?

Odlučili smo provjeriti što o nadolazećem UFC-u 261 kažu kladionice, a pogled na njihovu ponudu govori nam da su 'bookmakeri' osjetno naklonjeniji prvacima nego njihovim izazivačima.

UFC-ov spektakl u Jacksonvilleu ovog nam vikenda donosi čak tri borbe za naslov. Glavne zvijezde večeri bit će Kamaru Usman i Jorge Masvidal, a u tom revanšu kladionice kao velikog favorita vide aktualnog prvaka.

Naime, tečajevi na Usmanovu pobjedu kreću se oko 1,25, dok oni na 'Gamebreda iznose od 4,00 pa sve do 4,55.

Identična situacija je i kod borbe za titulu u muha kategoriji gdje je, sasvim očekivano, prednost na strani Valentine Shevchenko (1,25), a ne Jessice Andrade (4,00 - 4,55).

Tek nešto malo izjednačeniji od tri najveća meča, barem prema kladionicama, mogli bi gledati kod Weili Zhang (1,50) i Rose Namajunas (2,70).

Spomenut ćemo i kakva je situacija kod preostale dvije borbe s glavnog programa, ali i kod novog nastupa Stefana Sekulića.

Chris Weidman (1,80) blagi je favorit u odnosu na Uriaha Halla (2,00), dok tečajevi na meč Anthonyja Smitha i Jimmyja Crutea kažu 1,50 - 2,70 u korist 25-godišnjeg Australca.

Kladionice nisu naklonjene ni srpskom velterašu Stefanu Sekuliću na čiju je pobjedu postavljen tečaj od 2,80, dok onaj određen za njegovog protivnika Dwight Granta iznosi oko 1,45.

UFC 261 čeka nas u noći sa subote na nedjelju, a više informacija o samoj priredbi saznajte OVDJE.

Linker
20. travanj 2024 03:30