UFC

Anthony Smith: ‘Ništa što je Ankalaev napravio me nije iznenadilo, mislio sam da je bolji‘

Magomed Ankalaev vs Anthony Smith

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Smith se i ozlijedio u toj borbi

UFC-ov borac poluteške kategorije Anthony Smith nedavno je izgubio od odličnog Magomeda Ankalaeva na UFC 277 priredbi. ‘Lionheart‘ je tom prilikom ozlijedio zglob noge što je Ankalaev iskoristio savršeno i došao do pobjede tehničkim nokautom.

Tijekom posljednje epizode ‘Believe You Me‘ podcasta s Michaelom Bispingom, Smith je progovorio o tom meču i ozljedi koja ga je koštala pobjede:

‘‘Stojim iza svega što sam rekao. Bio sam bolji nego ikad, imao sam osjećaj da noć ide dobro. Ništa što je on napravio me nije iznenadilo. Očekivao sam da će biti bolji, nije dobar koliko se mislilo. Također, nije bio ni velik koliko sam očekivao, cijelo vrijeme u prvoj rundi sam razmišljao kako je ovo lagana borba‘‘, rekao je Smith.

‘‘Ne želim ništa oduzimati od njega, ali lik mi ništa nije napravio. On je dobar, uistinu jest, ali ta borba nije demantirala ništa što sam ranije govorio o njemu. On nije taj j**ni tip, jednostavno nije, nije babaroga kategorije‘‘, dodao je.

Nadodao je: ‘‘Nadao sam se da će ići više na mene, ali shvaćam zašto ima tako mutne nastupe. Ne želi se boriti, samo kontrirati. Samo vas želi uhvatiti na izlazu.‘‘

Pobjeda protiv Smitha bila je deveta po redu za Ankalaeva. Iako je izrazio želju za napadom na titulu, i sam Dana je rekao da će mu za to vrlo vjerojatno trebati još jedna pobjeda nad nekim od top pet boraca.

Linker
20. travanj 2024 02:41