UFC

Anthony Smith tvrdi da bi Poirier prihvatio i četvrtu borbu protiv McGregora: ‘Iskoristit će sve prilike‘

 Conor McGregor vs. Dustin Poirier 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Teško da postoji borac koji bi odbio bilo kakvu borbu protiv McGregora

Dustin Poirier i Conor McGrgor su se do sada već tri puta borili, a dva puta je pobjedu odnio Poirier. Conor je pobjedio još 2014. godine kada su se prvi puta borili, no Poirier je u posljednja dva meča itekako pokazao tko je trenutno bolji borac.

Revanš su odradili u prvom mjesecu 2021. godine te je tehničkim nokautom slavio Poirier, a pola godine kasnije je bila trilogija gdje je Conor slomio nogu i pobjedu je ponovno odnio Dustin. Iako nema nikakvih informacija oko toga, jasno je da su rijetki borci koji bi odbili borbu protiv slavnog Irca. Anthony Smith smatra da bi Poirier prihvatio i četvrti međusobni meč:

‘‘Svi smo svjesni etikete s cijenom koja ide s borbom protiv McGregora. Može reći da ne želi, ali Dustin je se**nja koji će iskorisiti svaku priliku koju može za taj veliki novac, a ja to želim gledati. Kupit ću to i stavit ću mu novac u džep‘‘, rekao je Smith u ‘‘Believe You Me‘‘ podcastu.

‘‘McGregor nije bio u ove posljednje dvije borbe. Veliki sam fan Dustina Poiriera i kupit ću sve što prodaje, gledat ću sve borbe u kojima je on. Ako izuzmem svu subjektivnost, Dustin je stvarno bolji borac‘‘, zaključio je Smith.

S obzirom na trenutnu Conorovu kilažu, veća je vjerojatnost da se borbama vrati u velter kategoriji prije nego u lakoj. No, ne sumnjamo kako bi i Dustin za eventualnu četvrtu borbu podignuo kilažu koliko god je potrebno.

Linker
20. svibanj 2024 00:06