UFC

Belal Muhammad: ‘U sljedećoj borbi će mi u kutu biti ‘GOAT‘, Khabib Nurmagomedov‘

Khabib i Belal

 Screenshot (sportsmanor.com)
Na UFC 280 se bori protiv Seana Bradyja

Pomalo u sjeni borbe Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva na UFC 280 ostala je ona između dvojice rangiranih velteraša, Belala Muhammada i Seana Bradyja. Muhammad je na službenoj rang listi trenutno peti, dok je Brady osmi. Brady ne inače neporažen, dok je Muhammad u posljednjih deset borbi poražen samo jednom i to od Geoffa Neala 2019. godine.

S obzirom da se na istom eventu bori i Islam Makhachev, Khabibova pažnja će vjerojatno u potpunosti biti usmjerena na njega i njegov pokušaj osvajanja pojasa u lakoj kategoriji, ali Muhammad kaže kako će Nurmagomedov i njemu biti u kutu.

‘‘Imat ćemo GOAT-a, Khabiba kao trećeg čovjeka u kutu u mojoj sljedećoj borbi, to će biti cool. Savršena 1-2-3 kombinacija, mislim da je nemoguće imati bolju grupu ljudi tamo. Kada sam imao posljednji kamp prije borbe protiv Luquea, trenirao sam s Khabibom i njegovom ekipom u Vegasu kada su i oni bili tamo. Tako da sam bio tjedan dana s njima i svidjeli su mi se. S obzirom da nam je obojici Ali menadžer, rekao mi je da oni mogu biti dobri za mene. Ja sam naravno pristao, a onda mi je Khabib poslao poruku i rekao mi da dođem. Sve su mi osigurali, sobu, auto… Ništa mi nije nedostajalo‘‘, ispričao je Muhammad u ‘‘Remember The Show‘‘ podcastu.

Inače, Muhammad je u svojoj trenutno posljednjoj borbi pobijedio Vicentea Luquea jednoglasnom sudačkom odlukom, a to mu je ujedno i bio jedini nastup ove godine.

Linker
19. svibanj 2024 13:38