UFC

(FOTO) Beneilu Dariushu se isplatila prozivka Elona Muska: Multimilijarder reagirao na sjajan način

Dariush proziva Elona Muska
 Taidgh Barron/Zuma Press/Profimedia
Nova UFC-ova zvijezda lake kategorije uspješno je odradila prozivku nakon velike pobjede

Jednu vrlo neobičnu, ali značajnu prozivku vidjeli smo na UFC 262 priredbi i to nakon sunaslovne borbe u kojoj je Beneil Dariush savladao Tonyja Fergusona. Nakon tako velike pobjede, čim mu je Joe Rogan prepustio mikrofon, on je odradio nešto vjerojatno puno ranije osmišljeno. Zapravo, vrlo simpatičnu prozivku uputio je trećem najbogatijem čovjeku svijeta i vlasniku Tesla Motorsa, Elonu Musku.

"Želim prozvati nekoga. Joe, prozvat ću tvog prijatelja. Elon Musk, gdje je auto moje supruge, brate? Čekam već šest mjeseci, treba mi dobar auto koji će paziti na moju kći", rekao je Dariush, kasnije otkrivši kako je još u studenom prošle godine naručio svoju "Teslu", uz obećanje kako će doći za tri mjeseca, no još uvijek automobil nije stigao pred njegova vrata.

Nakon što su iz Teslinih društvenih mreža podijelili njegovu izjavu, javio se putem Twittera sam Musk, otkrivši kako automobil uskoro stiže, uz ispriku zbog odgode.

Njegov naručeni automobil ipak još nije stigao, no Musk se pobrinuo za kompenzaciju UFC-ovom borcu. Dok automobil ne stigne, poslali su mu zamjenski. U svakom slučaju, bolje i tako nego da je trudna gospođa Dariush bez automobila, zar ne? Tu vijest je, uz fotografiju, otkrio Dariushev menadžer Ali Abdelaziz.

Dariushu je pobjeda nad Fergusonom bila sedma u nizu, a dovela ga je na treće mjesto ljestvice izazivača lake kategorije i vjerojatno jednu pobjedu od napada na titulu prvaka. Imao je priliku možda se tome približiti nekom jačom prozivkom, no u prvom planu mu je bila supruga i njen automobil. Tko mu može zamjeriti, posebno jer je to odradio na onako simpatičan način?

Linker
05. svibanj 2024 13:37