UFC

Benoit Saint Denis otkrio s kojim se borcem nada ući u UFC-ov kavez: ‘To bi bila savršena borba‘

Benoit Saint-Denis 

 JUSTIN RENFROE/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Justin Renfroe/zuma Press/profimedia
Francuskog borca u posljednjem je nastupu nokautirao Dustin Poirier

Benoita Saint-Denisa posljednji smo put u oktogonu gledali na UFC 299 priredbi, kada je, na sebi svojstven način ušao meč s Dustinom Poirierom, kretao se prema naprijed, ulazio u razmjene, ali i, na koncu, završio nokautiran sredinom druge runde. Francuski borac nakon poraza je tvrdio kako je na njegovu izvedbu protiv "Diamonda" utjecala i infekcija stafilokokom, a sada se, u svom posljednjem medijskom istupu, okrenuo budućim izazovima.

Dan Hooker je, naime, prethodno za The MMA Hour otkrio da mu je UFC ponudio borbu s Saint-Denisom na pariškoj priredbi u rujnu, a "God of War" tvrdi kako je otvoren za taj okršaj.

"Zašto ne? Dan Hooker je dobar borac, a ja se želim boriti s bilo kim iz TOP 15. Želio bih se boriti s borcem koji ima najviši broj pored svog imena, a ako je to Hooker, onda neka bude Hooker. Volio bih to", rekao je 28-godišnjak u razgovoru za MMA Junkie pa priznao kako se nada i borbi s Armanom Tsarukyanom:

"Volio bih se suočiti s Tsarukyanom, bila bi to velika borba. On je prvi izazivač, ali Makhachev baš i nije najaktivniji prvak. Puno se stvari može dogoditi u ovoj diviziji. Vidjet ćemo kako će se stvari rasplesti, ali naravno, volio bih se boriti s borcima koji me mogu postaviti što je više moguće na ljestvici. Borba protiv Tsarukyana bi bila savršena, ali ja ipak nisam ‘matchmaker‘ UFC-a"

Da je Saint-Denis eventualno pobijedio Poiriera, meč s Tsarukyanom bio bi donekle moguća opcija, no s obzirom na to da trenutno drži tek 13. poziciju UFC-ove lake kategorije, izvjesno je da ćemo ga u sljedećem meču ipak gledati protiv spomenutog Hookera, koji se na istoj ljestvici nalazi dva mjesta iznad njega.

Linker
13. svibanj 2024 20:03