UFC

Bisping priprema MMA fanove: ‘Conor McGregor borit će se za titulu ako porazi Chandlera, računajte na to‘

Conor McGregor

 Joel Plummer/Zuma Press/Profimedia
Michael Bisping jako dobro poznaje zbivanja u UFC-u i vrlo vjerojatno je u pravu po ovom pitanju

Ovaj tjedan čeka nas obračun Islama Makhacheva i Alexandera Volkanovskog. Bit će to borba za UFC-ovu titulu u lakoj kategoriji, a radi se ujedno i o dvoboju dvojice najbolje rangiranih boraca na UFC-ovoj ‘‘Pound-for-pound‘‘ ljestvici.

Volkanovski je prvi u tom poretku, a Makhachev drugi. Unatoč tome, dojam je da meč Conora McGregora i Michaela Chandlera privlači u najmanju ruku podjednaku pažnju, iako se radi o borbi koja još nema službeni datum i nećemo ju gledat barem do jeseni. To vam dovoljno govori koliko je snažan utjecaj Conora McGregora u ovom sportu i da Irac još uvijek uživa pažnju najpopularnijeg borca ikad.

Upravo zbog toga, Michael Bisping vjeruje da ćemo Conora gledati u meču za titulu jako brzo, točnije već ako pobijedi Michaela Chandlera, UFC će gurnuti McGregora u meč za pojas.

‘‘Ako Conor odradi posao, hoćemo li ga gledat u meču za titulu? To je neminovno. Sto posto hoćemo. Samo se mentalno pripremite za to. Što god mislili, on je najveća zvijezda u sportu. On je bivši prvak u dvama različitim težinskim kategorijama i on je osoba koju ljudi žele gledati kako se bori. Ako porazi Michaela Chandlera, koji je jedan od najbolje rangiranih boraca lake kategorije na svijetu i ako Conor to učini na uzbudljiv način...bit ću vam iskren i reći ću da ne bih imao nikakvih problema s time da se on (Conor) bori za titulu. McGregor protiv Chandlera. Uzbuđen sam i možete mi odmah uzeti novac (za gledanje tog meča).‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

Realnost je da Bisping govori ono što će se vrlo vjerojatno i dogoditi. McGregor trenutno nije niti rangiran, a pobjedu nije upisao od prvog mjeseca 2020. godine. Nakon toga dvaput zaredom gubio je od Dustina Poiriera. Naravno da Conor svojim rezultatima ne zaslužuje tako brz napad na titulu, ali to je jednostavno Conor McGregor i odavno ste shvatili da za njega ne vrijede jednaka pravila.

Linker
17. svibanj 2024 11:48