UFC

‘Bit ću luđi od Fergusona, a vidjet ćemo hoće li to upaliti...‘

Tony Ferguson
 HARRY HOW/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Dariush uživa u pripremama za ‘El Cucuyja‘, tvrdi da "već neko vrijeme nije osjetio takvu slobodu"

UFC 262 donosi nam pregršt atraktivnih dvoboja, a na bogatom popisu borbi 15. svibnja gledat ćemo i susret Tonyja Fergusona i Beneila Dariusha.

Za Dariusha će ovo biti velika prilika jer je nakon šest uzastopnih pobjeda konačno dobio priliku da snage odmjeri s jednim od najboljih boraca lake kategorije.

Pa s kakvim to onda planom Beneil stiže u Toyota Centar (Houston)?

"Već sam se našalio s ovim, ali reći ću vam što sam rekao i svima ostalima - cilj je biti luđi od Tonyja, a vidjet ćemo hoće li to upaliti", u startu će Dariush za South China Morning Post.

"Nikad ne znate što vam sprema. A ako vam to nije uzbudljivo, onda ne znam što jest. Zbog toga su i ove pripreme za njega vrlo teške. Na što se fokusirati? Na čemu najviše raditi? Ipak, na neki način uživam u svemu tome. To je sloboda koju nisam osjetio već neko vrijeme."

Za Dariusha ova borba dolazi u gotovo pa savršenom trenutku. Osim što je on sam u odličnoj formi, pred njim je suparnik koji je u posljednja dva nastupa, a ujedno i poraza, izgledao neprepoznatljivo. No, Beneila to nimalo ne zavarava.

"Gledat ću njegove najbolje izvedbe i to je Tony s kojim se želim boriti. To je Tony kojeg ću pokušati pobijediti. Takvog je Tonyja teško srušiti i takav se Tony ne umara, može izdržati udarace i spreman je primiti dva samo kako bi zadao jedan. Spremam se za divljeg čovjeka", zaključio je Dariush, a kako izgleda popis borbi za fantastični UFC 262 možete pogledati OVDJE.

Linker
23. travanj 2024 13:41