UFC

Bivši prvaci zatražili međusobni okršaj, čeka se odluka UFC-a: ‘Pošaljite ugovor!‘

Jose Aldo
 LUCIANO BELFORD, Agif via Afp
Hoće li nam travanj donijeti zanimljiv susret Josea Alda i Codyja Garbrandta?

Ako ćemo suditi po razmjenama na društvenim mrežama, bivši UFC-ovi prvaci Jose Aldo i Cody Garbrandt spremni su za međusobni okršaj. Datum i lokacija nisu definirani, tek se u jednom dijelu spominje travanj, no jasno je da je sada na potezu UFC.

Nekadašnji prvak u bantam kategoriji još je u siječnju otkrio da želi susret s brazilskom legendom.

"Ciljam na Alda u travnju. To je sjajan 'matchup' i borba koja bi zainteresirala fanove", rekao je Cody prije mjesec dana u jednom intervjuu za MMA Fighting.

Nedugo nakon toga, Brazilac je napravio anketu za fanove u kojoj je njih čak 93 posto otkrilo da je to borba koju žele gledati. Nekoć najbolji borac perolake kategorije pritom je i u jednoj objavi na svom Instagram Storyju označio Danu Whitea te UFC-ove matchmakere Micka Maynarda i Seana Shelbyja, kao i Garbrandta kojem je poručio da potpiše ugovor.

Na odgovor Codyja nije trebao dugo čekati...

"Idemo li s ovim? Obojica smo rekli da pošaljete ugovor", uzvratio je Cody u poruci namijenjenoj potencijalnom suparniku, ali i predsjedniku UFC-a koji mora dati svoj blagoslov.

Dođe li do ovog susreta, za Garbrandta će to biti prvi nastup nakon brutalne nokaut pobjede iz meča s Raphaelom Assuncaom, a za Alda prvi nakon dvoboja u kojem je porazio Marlona Veru.

Tko bi bio vaš favorit?

Linker
19. travanj 2024 14:44