UFC

Bojan Veličković obratio se nakon sinoćnje pobjede, u kutu mu bio UFC-ov Top 10 velteraš

Bojan Veličković vs Emmanuel Dawa
 Screenshot (instagram, Oktagon)
Srpski borac pamtiti će po dobrome svoj debi za češku promociju ‘‘OKTAGON‘‘

Borac nadimka ''Serbian Steel'' sinoć je nastupio na ''OKTAGON 25'' priredbi i došao do treće pobjede u nizu. Francuz Emmanuel Dawa nije mogao nastaviti borbu nakon završetka prve runde. Kobni su bili Bojanovi calf kickovi kojima je ozljedio nogu svoga protivnika. Veličkoviću je ovo bio prvi nastup za rastuću češku promociju, a putem svog Instagram profila obratio se svojim fanovima.

''Wow, kakva noć! Prije svega zahvalio bih svome timu koji su večeras činili Neil Magny i Martin Karaivanov. Zahvalio bih se i svima kod kuće, svim sparing partnerima i trenerima iz Elevation Fight Teama. Pružili su mi odličan trening kamp kako bih u Češku mogao doći spreman za rat! Hvala i ''OKTAGON'' promociji na pruženoj prilici. Uistinu sjajno iskustvo i radujem se nastavku suradnje.'', prepun zahvala bio je Bojan Veličković kojemu je osmorangirani UFC-ov velteraš Neil Magny bio u kutu.

Nastavak Bojanovog obraćanja također čine zahvale ljudima koji su uz njega. Nije zaboravio istaknuti članove obitelji te djevojku:

''Hvala mojoj djevojci koja je putovala sa mnom iz dalekog Denvera kako bi me podržala. Također, zahvaljujem mojim roditeljima koji su uvijek sa mnom kada se borim u Europi. I za kraj, hvala svim mojim učenicima i fanovima iz Amerike, Srbije, onima iz Češke i Slovačke te svima koji su pružili nekakav oblik podrške. Slijedi nekoliko dana odmora, a onda povratak treninzima.'', završio je Veličković sa svojom porukom te priložio fotografiju sa svojim timom.



Očito je kako su Bojan i ''OKTAGON'' organizacija tek započeli suradnju, a Veličković djeluje izuzetno zadovoljno zbog ostvarene suradnje. Preostaje za vidjeti što je iduće za 32-godišnjeg borca iz Srbije.

Linker
18. travanj 2024 19:08