UFC

Borba Miočića i Ngannoua seli u dvoranu s rasprodanim tribinama?!

Ngannou vs. Miočić
 Screenshot
UFC 260 priredba mogla bi biti prebačena u američku saveznu državu Texas

Američka savezna država Texas prva je u SAD-u čiji je guverner donio odluku o potpunom ukidanju mjera zaštite od COVID-19 pandemije. Ukratko, u površinom najvećoj saveznoj državi više neće biti obaveza nošenja maski niti će biti ograničenja broja okupljenih ljudi na nekoj priredbi, bilo sportskoj, kulturnoj ili neke druge vrste.

Kako je Dana White najavio da se UFC neće vraćati u dvorane s publikom dok ne bude mogao imati rasprodane tribine (Abu Dhabi je bio iznimka), ovo je odmah prepoznato kao prilika za isto odraditi. Tako je predsjednik UFC-a na konferenciji za medije pred UFC 259 priredbu upitan o tome razmišlja li se s nekom priredbom uputiti u Texas.

"Da, istog trenutka kad je guverner Texasa to rekao, ja sam krenuo zvati. Dallas me je odbio i sad trenutno radimo na Houstonu. Vidjet ćemo možemo li to napraviti, no ja što prije želim biti tamo. U iduća dva ili tri tjedna, spremni smo. I bit ćemo prvi, prvi ćemo napraviti nešto. Rasprodat ćemo tribine i s time onda nastaviti", rekao je White, potvrdivši kako gleda već prema UFC 260 priredbi.

Riječ je o programu koji se održava 27. ožujka, a kojeg predvodi borba Stipe Miočića i Francisa Ngannoua. Upravo oni tako možda imaju šansu predvoditi povratničku priredbu, prvu u SAD-u s publikom još od ožujka prošle godine.

"Mogli bismo to organizirati. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Gledamo prema UFC-u 260, koji se održava 27. ožujka ili svakako UFC-u 261, planiranom za 24. travnja. Preselit ću već ovu priredbu ako mogu. Već prije sam rekao da ćemo biti prvi koji će nešto napraviti čim se sve otvori i to ćemo napraviti!", dodao je samouvjereni White, koji se već potvrdio kako vizionar čije riječi itekako imaju pokriće.

Linker
25. travanj 2024 12:58