UFC

BORILAČKI TJEDAN: Legendarni Fedor Emelianenko će posljednji puta ući u kavez, tu je i UFC

Bellator 290

 Bellator Mma
Bellator ovog vikenda donosi priredbu koja će vjerojatno zainteresirati veći borij fanova nego UFC, a posljednji puta će nastupiti veliki Fedor

Pred nama je još jedan borilački vikend, a ovaj će starijim čitateljima vjerojatno biti posebno drag. Bellator donosi posljednju borbu u karijeri velikog Fedora Emelianenka, a što se UFC-a tiče, Spivak i Lewis će se konačno obračnati. Boksa i Luka Plantić, a nešto detaljnije o svim događajima pročitajte ispod.

Bellator 290 – Bader vs. Fedor 2

Nakon 23 godine profesionalne karijere, legendarni Fedor će se ovog vikenda oprostiti od sporta. Ovo je kraj jedne ere te jedna od najvećih zvijezda nekadašnjeg Pride-a odlazi u borilačku mirovinu. 46-godišnji Fedor napast će titulu koju drži Ryan Bader, a treba Fedoru skinuti i kapu jer posljednji meč u karijeri ne radi protiv borca kojeg sigurno s lakoćom može svladati, nego je uzeo borca koji ga je prije četiri godine nokautirao za samo 35 sekundi. Na priredbi pojas brani i Johnny Eblen protiv odličnog Anatolyja Tokova, tako da se ovo ne smije propustiti.

GDJE: The Forum, Inglewood, California

KAD: U noći sa subote (4.2.) na nedjelju (5.2.) u 00:00. Glavni dio započinje oko 3:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

UFC Fight Night 218 – Lewis vs. Spivak

U jedanaestom mjesecu prošle godine ova borba je već bila zakazana, a tokom prijenosa priredbe objavljeno je da su ostali bez glavne borbe večeri. Razlog su bili medicinski problemi Derricka Lewisa, a kasnije se ispostavilo da je imao problema s trbuhom. Sada je borba ponovno dogovorena, a bit će zanimljivo vidjeti u kakvoj je formi Lewis uistinu. Osim njih dvojice, na priredbi će biti još zanimljivih mečeva kao što su primjerice Tybura protiv Ivanova, Devin Clark protiv Da Un Junga i drugih.

GDJE: UFC Apex, Las Vegas

KAD: U noći sa subote (4.2.) na nedjelju (5.2.) u 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Universum Boxing Night 7 (Plantić vs. Bezvoda)

Luka Plantić ne namjerava odmarati ni u ovoj godini, a ovog vikenda boksa iako je nastupio prije nešto više od mjesec dana u Solinu. Ovog puta ga čeka iskusni Čeh Tomas Bezvoda (14-20), inače 227. na BoxRecovoj ljestvici. Ovo će biti ukupno peti Lukin profesionalni nastup, a nadamo se i peta pobjeda.

GDJE: Friedrich-Ebert-Halle, Ludwigshafen, Njemačka

KAD: U subotu, 4.2. u 18:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
24. travanj 2024 06:59