UFC

BORILAČKI TJEDAN: UFC na posljednjoj PPV priredbi ove godine donosi borbu za pojas u poluteškoj kategoriji

Blachowicz vs. Ankalaev

 Ufc
Tu je još i mnoštvo odličnih borbi na UFC 282, a uživat će i fanovi boksa

Nakon prošlog uzbudljivog borilačkog vikenda, nadolazećeg nas čeka možda još i uzbudljiviji! UFC donosi borbu za titulu u poluteškoj kategoriji i nastupe još nekoliko zvijezda, a fanovi boksa će također uživati uz mnoštvo odličnih borbi.

UFC 282 – Blachowicz vs. Ankalaev

Posljednji PPV event ove godine ima mnogo toga za ponuditi. Nakon nesretne ozljede Jiria Prochazke i napuštanja pojasa, bivši prvak Blachowicz ima priliku vratiti pojas u svoje vlasništvo protiv odličnog Ankalaeva. Nastupaju i Paddy Pimblett, Robbie Lawler, Darren Till, Jairzinho i mnogi drugi. Zabava je zagarantirana.

GDJE: T-Mobile Arena, Las Vegas

KAD: U noći sa subote (10.12) na nedjelju (11.12.) u 2:00. Glavni dio starta od 4:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Bellator 289 – Stots vs. Sabatello

Event donosi borbu za pojas u bantam kategoriji između Raufeona Stotsa i Dannyja Sabatella. Također, tu je i borba za pojas u ženskoj muha kategoriji između Liz Carmouche i Juliane Velasquez. Osim toga event je dosta slabiji nego nekoliko prošlih, ali vjerojatno čuvaju popularnije borce za priredbu u drugom mjesecu koju predvode legendarni Fedor i Bader, ali i zajedničku ‘‘Bellator vs. Rizin‘‘ priredbu na Staru godinu.

GDJE: Mohegan Sun Arena, Connecticut

KAD: U petak, 9.12. u 23:00. Glavni dio starta oko 3:00 ujutro (10.12.)

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Josh Warrington vs. Luis Alberto Lopez

Radi se o borbi za IBF pojas u perolakoj kategoriji. Nakon što je Warrington izgubio pojas od Lare prošle godine u Wembley Areni, revanš je završio bez pobjednika zbog sudara glavama. U trećem mjesecu ove godine Warrington je pobijedio Kika Martineza, a sada pojas brani protiv odličnog Lopeza koji ima devet pobjeda u nizu.

GDJE: First Direct Arena, Leeds

KAD: U subotu, 10.12. Priredba počinje u 14:30 i traje do 19:00, zatim slijedi gledanje utakmice između Engleske i Francuske, te se boks nastavlja u 22:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Michael Conlan vs. Karim Guerfi

Nakon što je ove godine doživio prvi poraz u karijeri, Conlan se uspio vratiti i pobijediti Miguela Marriagu nešto manje od pola godine nakon te borbe protiv Wooda. Ovog vikenda ga čeka Guerfi koji je pobijedio tri od posljednjih pet borbi, a ukupno ima 31 pobjedu i šest poraza.

GDJE: The SSE Arena, Belfast

KAD: U subotu, 10.12. u 17:30.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Teofimo Lopez vs. Sandor Martin

Nakon što mu je krajem prošle godine Kambosos uzeo pojaseve, Lopez se vratio pobjedom nad Pedrom Campom. No, ovog vikenda bivšeg prvaka čeka iskusni Sandor Martin, koji za poraz ne zna još od 2017. godine. Ove godine se također borio samo jednom, a ulog je WBO International pojas u super lakoj kategoriji.

GDJE: Madison Square Garden, New York

KAD:: U noći sa subote (10.12) na nedjelju (11.12.) u 3:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Terence Crawford vs. David Avanesyan

Borba za WBO titulu u velter kategoriji. Neporaženi Crawford pojas je posljednji puta branio prije godinu dana protiv Shawna Portera, a za vikend ga čeka talentirani Avanesyan (29-3, 17 KO). U trenutno posljednjem nastupu je u Wembley Areni nokautirao Oskarija Metza, a sada ima priliku života. Terence Crawford na mnogim ‘‘P4P‘‘ ljestvicama najbolji je boksač svijeta i njegovi nastupi se ne propuštaju

GDJE: CHI Health Center in Omaha, Nebraska

KAD: U noći sa subote (10.12) na nedjelju (11.12.) u 00:30.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

HIGH 5 (Vaso vs. Crazy)

Vaso ovog vikenda nastupa, ali ponovno u novoj disciplini. Radi se o K-1 meču ali s MMA rukavicama, a prorivnik će mu biti Dawid Zalecki, koji je inače teškaš.

GDJE: Lodz, Poljska

KAD: U subotu, 10.12. u 19.00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
20. travanj 2024 03:43