UFC

Brandon Moreno: ‘Deiveson Figueiredo ima 77 kilograma, nema šanse da ih skine do kraja godine‘

Figueiredo i Moreno

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Smatra da je to previše za borca muha kategorije

Nakon što je nedavno postao privremeni prvak muha kategorije, Brandon Moreno izrazio je zabrinutost da se meč njega i Deivesona Figueireda nikada neće dogoditi. Podsjećamo, Moreno je nedavno nokautirao KKF-a čime je opet postao privremeni prvak, a odmah nakon meča u intervjuu mu je Figueiredo ušao u kavez i dao do znanja što je sljedeće na redu.

‘‘Ne pokušavam stvarati veću dramu nego što uistinu jest, ali samo vam govorim što sam vidio. Tip, iako za to nemam dokaza, vjerojatno ima 77 kilograma. Da, 77 kilograma za borca muha kategorije. Brate, to je previše težine. Ne znam kako može biti profesionalno biti toliko debeo‘‘, rekao je Moreno.

‘‘I ja sad jedem sve što nisam jeo prethodna dva mjeseca. Završio sam terapiju, ali znam da ću se nakon ovoga vratiti treningu i održavati težinu. Ali što se događa? Znam da je prirodno velik, ali svejedno.‘‘

Bilo je govora da bi se njih dvojica u kavezu trebali susresti krajem ove godine, a točnije u dvanaestom mjesecu. Međutim, Moreno ne vjeruje u taj scenarij:

‘‘Pod jedan, problem je njegova težina, izgleda nemoguće za dvanaesti mjesec. Pod dva, želi se boriti u Brazilu. To je u redu, ali ja ne želim čekati šest mjeseci za novu borbu. I dvanaesti mjesec je već daleko, ali to je u redu. Ne želim čekati ništa dulje od toga‘‘, zaključio je Moreno.

Linker
20. travanj 2024 16:30