UFC

Cerrone se otvorio i stao na kraj glasinama o prekidu karijere: ‘Nemam opravdanja, klinac je bio spreman‘

Donald “Cowboy” Cerrone
 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/Newscom/Profimedia
‘Kako se osjećam i kakve su mi izvedbe su dvije različite stvari...‘

Donald Cerrone (36-16, 2 nc) nalazi se u najgorem nizu svoje dosadašnje karijere. MMA veteran iza kojeg je preko 50 profesionalnih nastupa već šest borbi zaredom ne zna za pobjedu, a najsvježiji od teških udaraca zadao mu je Alex Morono.

Borac koji je zamijenio nedavno otpuštenog Diega Sancheza iskoristio je veliku priliku i krajem prve runde tehničkim nokautom zaustavio legendarnog 'Cowboya'.

Je li vrijeme za mirovinu? Mnogi bi rekli da, ali ne i Cerrone koji smatra da ima još toga za ponuditi.

"Znam da će se sada puno pričati o mojoj mirovini, ali o tome nimalo ne razmišljam. Moram posložiti neke stvari, pogledati borbu i razmisliti što i kako dalje. Dobro sam i vraćam se kući svojim sinovima i svojoj obitelji. Bilo je ovo loša večer u uredu, ali nadam se da me UFC ne otpisuje i da ćete me ponovno vidjeti", rekao je Cerrone u ESPN-ovom post-fight showu.

U odvojenom intervjuu s Brettom Okamotom, Donald se dodatno otvorio i poručio da ne može na ovaj način okončati jednu bogatu MMA karijeru.

"Je li došlo vrijeme? Ne znam. Nemam takav osjećaj. Ali kako se osjećam i kakve su mi izvedbe su dvije različite stvari. Tko će ga znati? Želim se vratiti u laku kategoriju. Nemam opravdanja, ovaj klinac se pojavio spreman", rekao je Cerrone pa dodao:

"Nikad se neću povući na ovaj način. Nema šanse da će to tako završiti. Ne mogu dozvoliti da moja ostavština ovako dođe kraju."

Tko bi u ovim trenucima bio idealan protivnik za UFC-ovog veterana?

Linker
18. travanj 2024 15:39