UFC

Chandler nastavlja s pohvalama za McGregora: ‘Ne cijeniti njega mogu jedino casualci i hejteri‘

Michael Chandler

 screenshot (YouTube, UFC)
Zanimljivu taktiku za dolazak do borbe protic Conora McGregora osmislio je Michael Chandler

Nakon što je spojio dva poraza u nizu, unatoč tome što je riječ o sjajnim i uzbudljivim borbama, Michael Chandler krenuo je razmišljati o svojim idućim izazovima. Nije mu dugo trebalo da izrazi želju boriti se protiv Conora McGregora, no za pokušaj dolaska do toga nije odabrao prozivke. Već je Conora spominjao kroz neke superlative, a sad je dodatnu dozu hvale za Irca izrekao tijekom gostovanje u "Bussin With The Boys" podcasta. Naravno, nije sakrivao kako upravo zbog svega što govori želi odraditi borbu protiv njega.

"Ta lijeva ruka može završiti bilo koga na planeti. Mislim da isto to može napraviti moja desna ruka, tako da je to savršena borba. Automatski je drugačiji pristup ako se boriš protiv nekoga kao što je Conor, nije to kao borba protiv Gaethjea, koji je netko tko voli otvoreno se potući. Puno je to lakše od tipa protiv kojeg imaš strah uputiti udarac jer se može pojaviti njegov kojeg nećeš vidjeti. Moraš udarački biti koncentriran i na visokom nivou da bi se borio protiv Conora. No, ono najzanimljivije je kako uvijek svi pričaju o njemu kao o lošem hrvaču i lošem grappleru", prokomentirao je Chandler.

Onda se okrenuo upravo tom Conorovom grapplerskom dijelu, gdje je dvije borbe u UFC-u izgubio. On zapravo ne smatra kako je McGregor u tom segmentu loš. Zapravo, nešto kod toga ga je oduševilo i on ne razumije one koji Conora zbog tih poraza diskreditiraju.

"Chad Mendes ga je srušio par puta, bio je rušen i u drugoj borbi protiv Natea Diaza. Rušili su ga i u drugim borbama, no ostajao je smiren i pribran. Njegov mentalni sklop, pažnja koju zadržava i stabilnost. To je nevjerojatno, posebno kako uspijeva biti bolji što su ulozi veći i što više ljudi gleda. To svatko mora cijeniti. On je nevjerojatan borac i svatko tko ga ne cijene na račun njegovih poraza može biti jedino 'casualac' ili njegov 'hejter', to je moje iskreno mišljenje", gotovo s oduševljenjem izrekao je Mike.

Inače su borci pokušavali do Conora doći uvredama i ulaskom u trash talk. Chandler se nada kako bi to mogao dobiti lijepim riječima. Saznat ćemo hoće li mu se strategija isplatiti. Ako Conor ostvari svoje planove, protiv Chandlera se sigurno neće boriti u svojoj prvoj borbi nakon povratka. Naime, prije nekoliko dana najavio je kako mu slijedi napad na titulu, što je dočekano žestokim kritikama fanova.

Linker
15. travanj 2024 03:03