UFC

Chandlerovo veliko obećanje: ‘Nakon te borbe bit ću UFC-ov prvak!‘

Michael Chandler
 Screenshot (YouTube, UFC)
‘Poštujem Dustina Poiriera, ali mislim da mi kao protivnik itekako odgovara‘

Michael Chandler imao je jedan od najimpresivnijih UFC debija, a pobjeda protiv Dana Hookera ekspresno ga je ugurala u TOP 5 lake kategorije.

Bivšem Bellatorovom prvaku je za uspješno predstavljanje na najvećoj pozornici trebalo točno pola runde i on uopće ne dvoji da je jednim takvim nastupom zaslužio borbu za naslov prvaka.

S obzirom na to da Khabib Nurmagomedova najvjerojatnije više nećemo gledati u Octagonu, titula u lakoj kategoriji ostat će bez svog vlasnika i stoga nas ne čudi što posljednjih dana sa svih strana slušamo prijedloge o tome tko bi se trebao naći u borbi za prestižni pojas.

Ako to pitanje postavite Chandleru, on će odmah reći da bi Khabibovog nasljednika trebali dobiti u dvoboju njega i Dustina Poiriera koji je prošlog vikenda prekidom u drugoj rundi zaustavio Conora McGregora.

"To je definitivno borba koja me zanima. Da vam budem iskren, Dustin Poirier je prvi protivnik kojeg sam pokušao dobiti za svoj debi. Mislim da mi on stilski itekako odgovara. Imam puno poštovanja za tog čovjek, kako u Octagonu, tako i izvan njega. Gledao sam kako je zaustavio Conora, jednog od najboljih ikada. Smatram da u ovim trenucima, s obzirom na naše posljednje izvedbe, zaslužujemo borbu za naslov. Khabib je najveći ikada, ali svi znamo da se povlači. I pustimo ga. Neka napusti taj pojas i neka se za njega borimo Dustin i ja. Tamo već u idućem kvartalu. Obećavam da ću nakon te borbe biti UFC-ov prvak", poručio je chandler u nedavnoj emitiranoj epizodi 'The Jim Rome Showa'.

Chandler ili Poirier, tko bi bio vaš favorit?

Linker
28. travanj 2024 18:36