UFC

Conor odgovorio na Khabibov komentar: ‘To je karakter koji se skriva iza maske‘

Conor McGregor
 screenshot/YouTube
Nedugo nakon komentara Khabiba Nurmagomedova, svoju repliku na isti dao je Conor McGregor

Nije prošlo dugo vremena od završetka glavne borbe UFC 257 priredbe pa do prvih komentara Khabiba Nurmagomedova. Ipak, jedan upis nekako je zasjenio sve druge, kako zbog svog sadržaja, tako i zbog mete prema kojoj je upućen.

"Evo što se dogodi kada promijenite tim, napustite sparing partnere koji su vas učinili prvakom i kada sparirate s malom djecom, daleko od stvarnosti", glasi spomenuta Khabibova poruka na Twitteru, za koju se vjeruje da je upućena McGregoru.

Za istu je saznao i McGregor, čak prije nego se pojavio na službenoj konferenciji za medije. A onda je tamo zatražen za komentar iste.

"Moj je tim isti od prvog dana, nisam baš ništa mijenjao. Što je tu je, treba poštovati sportaše. A ovo je karakter čovjeka koji se skriva iza maske", prokomentirao je Conor, apsolutno potvrdivši ono što je većina znala. Njegov tim ponovno je bio isti kao uvijek, uz tek malu promjenu na timu nutricionista s kojima radi. Što se tiče drugog dijela, javno je njime otkrio kako nema baš visoko mišljenje o Dagestancu.

Khabiba je još samo kratko prokomentirao po pitanju njegovog eventualnog nastavka karijere, unatoč tome što smo sad u situaciji gdje njihova međusobna borba nije realna opcija.

"Što on želi? Vraća li se ili ne?", bio je dodatni komentar Conora, kojem očito komentar nije najbolje "sjeo".

Conor je poraz prihvatio sportski i spremno je odgovarao na sva pitanja novinara. Uz takav stav vjeruje se kako je moguć njegov brzi povratak u dvoranu, a onda i u Octagon. Svakako će kao natjecatelj htjeti što prije ovaj poraz ostaviti iza sebe.

Linker
14. travanj 2024 13:51